Allmänna köpvillkor


NaturaMed Pharma AB är leverantör av kosttillskott i abonnemangsbaserade lösningar. Vi försäkrar dig ett enkelt, effektivt och billigt sätt att motta dina varor på. Hos oss kostar det ingenting att vara kund/medlem, och du kan när som helst stoppa ditt abonnemang, hoppa över en försändelse, få en extra försändelse eller flytta fram din nästa leverans. Det bestämmer du själv. Som kund hos NaturaMed Pharma AB kan du få många bra erbjudanden, både på kosttillskott och hälsoprodukter, men också på resor och försäkringar. NaturaMed Pharma AB samarbetar bland annat med försäkringsbolaget ACE.

Kundservice
Har du frågor angående våra produkter, din faktura eller har övriga frågor är du alltid välkommen att ringa vår kundservice: 054-52 25 40. Vi har öppet måndag-fredag kl. 08.00-17.00. Du når oss också på fax: 054-52 25 41 eller e-post: info@naturamed-pharma.se

Enkelt med abonnemang
Via vårt förmånliga abonnemangssystem får du regelbundna försändelser av kosttillskott av hög kvalitet. På så sätt säkrar du att det kommer en ny försändelse innan föregående leverans har tagit slut. Abonnemanget löper tills det sägs upp.

Betalning
Betalning sker i efterskott. Vi ber dig vänligen använda den medföljande fakturan vid inbetalning. Uppge OCR-nr. om du betalar på annat sätt. För att undgå höga avgifter vid för sen betalning ber vi dig vänligen betala i tid. Vid utebliven betalning kommer du att bli påförd lagstadgad påminnelseavgift.

Adressfält
Kontrollera att ditt namn och din adress är korrekt.

Reklamation / retur
Skulle du ha mottagit en produkt som är skadad eller felexpedierad, ber vi dig vänligen sända produkten i retur tillsammans med tillhörande faktura och orsak till retur. Om du ångrar köpet, har du full returrätt inom 14 dagar. Förpackningen måste vara obruten.

Personupplysningar
NaturaMed Pharma AB ansvarar för de personuppgifter du som kund uppger till oss. Vi lagrar dina kunduppgifter för att kunna uppfylla våra åtaganden till dig och för att garantera dig bästa service, så att vi och våra nära samarbetspartner kan ge dig bra och relevanta erbjudanden, via post, telefon och e-post. Som ett led i marknadsföringen utförs det analyser med bakgrund av din kundinformation. Med hjälp av särskilda kriterier väljs det ut vilka personer marknadsföringen ska riktas till. Dessa kriterier är senaste köp, antal köp, betalningssätt, utstående belopp, ålder, kön och postnummer. Genom att kontakta vår kundtjänst kan du kräva att personupplysningar rättas, tas bort eller spärras, i enlighet med personuppgiftslagen.
 

18 års åldersgräns
För beställning av våra produkter gäller 18 års åldersgräns.