showcase

Chaquelle D´or med utvalda ingredienser för hud, hår och naglar 

Vitamintillskottet Chaquelle D’or består av en unik blandning av antioxidanter, skyddsvitaminer och mineraler som tillför sund och viktig näring till hud, hår och naglar.

Tillför din hud sund och viktig näring
Kollagen utgör 30 % av kroppens totala proteininnehåll och ger huden elasticitet, fasthet och fuktighet, samt cellförnyelse. Underskott av kollagen ökar i takt med åldern, och kan förorsaka bland annat rynkor och ålderstecken. För att bromsa denna utveckling är det viktigt att huden tillförs näring. Chaquelle D’or innehåller vitamin C som bidrar till en normal kollagenproduktion som har betydelse för hudens normala funktion. Vitaminet biotin bidrar också till att upprätthålla en normal hud.

Hår
Chaquelle D’or innehåller vitaminerna och mineralerna biotin, selen och zink som bidrar till att upprätthålla ett normalt hår.

Naglar
Mineralerna selen och zink i Chaquelle D’or har stor betydelse för naglarna, och bidrar till att upprätthålla normala naglar.

Ett starkt immunförsvar
Vitamin B6, selen och zink är viktiga vitaminer och mineraler som bidrar till immunförsvarets normala funktion. Dessutom bidrar vitamin C till immunförsvarets funktion. Zink, vitamin C, Selen och vitamin E är också viktiga antioxidanter som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress när de exponeras för yttre faktorer som t.ex. solljus.

Ja tack, jag vill ta del av abonnemangserbjudandet på Chaquelle D’or. Skicka mig 60 dagars förbrukning. Jag betalar endast 299 kr + 49 kr för porto och expedition.

  • 1 Få abonnemangspaketet med 60 dagars förbrukning av Chaquelle D’or. Du betalar endast 299 kr + 49 kr för porto och expedition.
  • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera ger du oss besked inom 2 veckor efter att du mottagit abonnemangspaketet. Du har 14 dagars retur-/ångerrätt, men måste själv betala returportot.
  • 3Direkt hem i din brevlåda
    Du får en ny leverans varannan månad med Chaquelle D’or. Förpackningen med 60 tabletter kostar endast 299 kr. 49 kr för porto och expedition tillkommer på alla försändelser.
  • 4 Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast till personer över 18 år.