showcase


D-vitamin – för immunförsvaret, skelettet och musklerna

Nu kan du få D-vitamin till ett fast lågpris – endast 276 kr för 4 månaders förbrukning. Det betyder att du endast betalar 69 kr per månad!

En stor del av befolkningen har brist på det viktiga solskensvitaminet och hälsomyndigheterna rekommenderar ett ökat intag av D-vitamin.

D-vitamin är en fettlöslig vitamin som vår kropp producerar själv, vid exponering av solljus. Som näringsämne är D-vitamin i en klass för sig och har en viktig uppgift i din kropp. Det gör att kroppen tar upp kalcium från maten du äter. Därmed får kroppen det byggmaterial den behöver för att bygga och underhålla ett starkt skelett. Brist på D-vitamin kan leda till svagare muskler och det är vetenskapligt bevisat att det är ett samband mellan intag av D-vitamin och upprätthållande av en normal muskelfunktion. Dessutom bidrar D-vitamin till att upprätthålla ditt immunförsvar, så att du håller dig frisk och pigg, året runt.
 

Vad gör D-vitamin för dig?

 • Upprätthåller immunförsvaret, så att du kan hålla dig frisk
 • Upprätthåller ett normalt skelett genom att säkra upptaget av kalcium
 • Upprätthåller en normal muskelfunktion

Hur mycket D-vitamin behöver jag?
Rekommenderat intag för vuxna är enligt de sista rekommendationerna 10 mikrogram D-vitamin dagligen. För personer över 75 år rekommenderar hälsomyndigheterna nu ett dagligt intag på 20 mikrogram – ett dubbelt intag mot tidigare.

 

Ja tack, jag vill ta del av abonnemangserbjudandet på D-vitamin. Skicka mig 120 dagars förbrukning . Jag betalar endast 276 kr + 49 kr i porto och expedition.

 • 1 Få abonnemangspaketet med 120 dagars förbrukning av D-vitamin. Du betalar endast 276 kr + porto och expedition.
 • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera ger du oss besked inom 2 veckor efter att du mottagit abonnemangspaketet. Du har 14 dagars retur-/ångerrätt, men måste själv betala returportot.
 • 3 Direkt hem till din brevlåda
  Som abonnent får du en ny leverans varje 4. månad med D-vitamin. Förpackningen med 120 tabletter kostar endast 276 kr
  + 49 kr i porto och expedition.
 • 4 Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast till personer över 18 år.