showcase

DailyVital - 5 om dagen

En varierad kost är otroligt viktigt för att upprätthålla en bra hälsa. Det är genom den dagliga kosten vi ska få i oss alla viktiga näringsämnen, och det bästa för oss är att äta allsidigt och sunt. Därför rekommenderar hälsomyndigheterna alla att äta minst 5 portioner grönsaker, frukt och bär varje dag. Dessvärre är det inte alltid lika enkelt att få till detta i en hektiskt vardag. Nu kan du komplettera din kosthållning med kosttillskottet DailyVital.

DailyVital med frukt, bär, grönsaker, vitaminer och mineraler
DailyVital är ett bredspektrumkosttillskott som ger dig ett välbalanserat och rikt intag av frukt, bär, grönsaker, vitaminer och mineraler som kroppen behöver varje dag.

DailyVital är ett ypperligt kosttillskott både för dig som äter för lite eller för ensidigt och därför inte får i dig myndigheternas rekommenderade 5 om dagen, och för dig som känner att 5 om dagen inte är tillräckligt, utan helt enkelt har behov av mer.

Energi
Vitamin B2, B6, B12, C, magnesium och järn bidrar till att reducera trötthet och utmattning. Krom bidrar till att upprätthålla en normal blodsockernivå.

Hjärnan
Jod och järn bidrar till normal kognitiv funktion, d.v.s. förmågan att tänka logiskt. Vitamin C och magnesium bidrar till normal psykologisk funktion.

Immunförsvaret
Vitamin A, B6, B12, C, järn och selen bidrar till immunförsvarets normala funktion. Vitamin E och selen bidrar dessutom till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Muskler och skelett
Vitamin K och magnesium bidrar till att upprätthålla en normal bentäthet och normal muskelfunktion.

Hår, hud och naglar
Vitamin A, B2 och jod bidrar till att upprätthålla en normal hud, medan vitamin C bidrar till normal kollagenproduktion som har betydelse för huden.

Syn
Vitamin A och B2 bidrar till att upprätthålla en normal syn.

Ja tack, jag önskar att ta del av abonnemangserbjudandet på Daily Vital. Förpackningen innehåller 60 dagars förbrukning. Totalt betaler du 299 kr. Porto och expedition 49 kr.

  • 1 Få abonnemangspaketet med 60 dagars förbrukning av DailyVital. Du betalar endast 299 kr + 49 kr för porto och expedition.
  • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera ger du oss besked inom 2 veckor efter att du mottagit abonnemangspaketet. Du har 14 dagars retur-/ångerrätt, men måste själv betala returportot.
  • 3Direkt hem i din brevlåda
    Du får en ny leverans var fjärde månad med DailyVital. 60 dagars förbrukning kostar endast 299 kr. 49 kr för porto och expedition tillkommer på alla försändelser.
  • 4 Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast till personer över 18 år.