showcase

Frisk andedräkt, starka tänder och sunt tandkött

DentiMed EXTRA – den sockerfria sugtabletten för dig som vill ha friska och sunda tänder livet ut. DentiMed innehåller utvalda ingredienser, samt viktiga vitaminer och mineraler som alla tar hand om dina tänder över tid.

Dålig andedräkt bildas av bakterier
Dålig andedräkt bildas av bakterier som finns i munhålan. När dessa bakterier bryter ned matrester bildas det illaluktande svavelföreningar som förorsakar dålig andedräkt. DentiMed innehåller zink som förhindrar dålig andedräkt genom att neutralisera flyktiga svavelföreningar i munnen och munhålan.

Starka tänder och sunt tandkött
DentiMed sugtablett innehåller en kombination av vitamin C och D, som är viktigt för sunda och starka tänder. Vitamin C är essentiellt för att kroppen ska upprätthålla normal kollagenproduktion, som i sin tur har betydelse för tänderna och tandköttets normala funktion. Vitamin D bidrar till normalt upptag av kalcium och fosfor, och bidrar till att upprätthålla normala tänder.

Unik sammansättning
DentiMed är dessutom berikad med en helt speciell sammansättning bestående av bland annat exocyan, xylitol, rödbeta och blåstång. Dessa utvalda ingredienser bidrar till att upprätthålla en sund bakterieflora i munnen, genom att avlägsna överflödiga bakterier, neutralisera pH-värdet i munnen, samt bidra till att avlägsna plack och tandsten. DentiMed sugtablett främjar dessutom salivproduktionen och kan vara till bra hjälp vid muntorrhet.

Det är många hälsofördelar med DentiMed sugtablett:

♦ Friska och starka tänder
♦ Sunt tandkött
♦ Frisk andedräkt
♦ Bra för tandhälsan

 

Ja tack, jag vill ta del av abonnemangserbjudandet på DentiMed EXTRA. Skicka mig 60 dagars förbrukning. Jag betalar endast 349 kr + 49 kr för porto och expedition.

  • 1 Få abonnemangspaketet med 60 dagars förbrukning av DentiMed EXTRA. Du betalar endast 349 kr + 49 kr i porto och expedition.
  • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera ger du oss besked inom 2 veckor efter att du mottagit abonnemangspaketet. Du har 14 dagars retur-/ångerrätt, men måste själv betala returportot.
  • 3 Direkt hem i din brevlåda
    Du får en ny leverans varannan månad med DentiMed EXTRA. Förpackningen med 120 tabletter kostar endast 349 kr. 49 kr för porto och expedition tillkommer på alla försändelser.
  • 4 Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast till personer över 18 år.