showcase

God hälsa startar med magen

Vi har utvecklat nyheten GastroMed EXTRA, ett kosttillskott med utvalda ingredienser som är viktiga för din mage.

Du är inte ensam…
IBS (irritable bowel syndrome) räknas i dag som det vanligaste mag- tarmproblemet i västvärlden, och förekommer hos både män och kvinnor, i alla åldrar. Obalans i magen kan ha olika orsaker, men kosten kan ofta ha in inverkan. I dag består kosten i stor grad av lättillgänglig färdigmat, socker och behandlande produkter, som kan påverka din hälsa och ditt välbefinnande. Den sämre och näringsfattigare kosten kan leda till sura uppstötningar och halsbränna samt lös, hård eller trög mage.

För dig som vill ha en sund, balanserad och välfungerande mage
GastroMed EXTRA är en vidareutveckling av GastroMed NATURAL, och skiljer sig, genom att innehålla en helt speciell blandning av mjölksyrabakterier och inulin. Dessutom är den förstärkt med zink och kalcium. GastroMed EXTRA kan användas av alla som vill upprätthålla en frisk och sund bakterieflora. Vi rekommenderar ett dagligt intag av GastroMed EXTRA för en välfungerande mage!

 

ZINK
Bidrar till att upprätthålla en normal syra-basomsättning  

KALCIUM
Bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion

GASTRO-AD™ 
Väldokumenterade ingredienser som verkar syraneutraliserande

MJÖLKSYRABAKTERIER
Bidrar till att upprätthålla en sund, välbalanserad och normal matsmältning

Ja tack, jag vill ta del av abonnemangserbjudandet på GastroMed EXTRA. Skicka mig 60 dagars förbrukning för endast 349 kr + 49 kr för porto och expedition.

  • 1 Få abonnemangspaketet med 60 dagars förbrukning av GastroMed EXTRA. Jag betalar endast 349 kr + 49 kr för porto och expedition.
  • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera ger du oss besked inom 2 veckor efter att du mottagit abonnemangspaketet. Du har 14 dagars retur-/ångerrätt, men måste själv betala returportot.
  • 3Direkt hem i din brevlåda
    Du får en ny leverans varannan månad med GastroMed EXTRA. Förpackningen med 120 tabletter kostar endast 349 kr. 49 kr för porto och expedition tillkommer på alla försändelser.
  • 4 Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast till personer över 18 år.