Våra abonnenter och Hälsa+ medlemmar får många fördelar!

Visste du att våra kunder får:

 • Smidiga leveranser – direkt i brevlådan
 • Spännande abonnemangsgåvor
 • De bästa erbjudandena – först

5 goda fördelar som kund hos NaturaMed Pharma

1Spännande abonnemangsgåvor

Vi delar ut många fina abonnemangsgåvor under året, som till exempel smycken, plånböcker, klockor och verktyg. Det ska löna sig att vara kund hos NaturaMed Pharma.

Margit Skahjem
Trogen abonnent i 14 år

2 Direkt i brevlådan

Smidig leverans. Med faktura och 16 dagars betalningsfrist, kan du betala i lugn och ro hemma.

« Jag får mitt kosttillskott direkt hem i min egen brevlåda, och det enda jag behöver komma ihåg är att ta det. Enklare kan det ju inte bli. »

Margit Skahjem
Trogen abonnent i 14 år

3 Norskproducerat

Alla våra kosttillskott är producerade och kvalitetssäkrade i Norge.

« Det är en trygghet i att kosttillskotten jag handlar från er, produceras i Norge och att ni kan garantera kvaliteten. »


Norskproducerat

Leif Martinsen
Trogen kund sedan 2008

4 Kundservice med 30 års erfarenhet

Vi har tid för DIG.

« Jag gillar den trevliga personalen på NaturaMed Pharmas kundtjänst. Jag känner mig alltid välkommen. De ger mig bra svar på mina frågor och de har alltid tid med en liten pratstund. »

Leif Martinsen
Trogen kund sedan 2008

5 Trygghetsgaranti

Hos oss får du alltid trygghetsgaranti. Vi har 30 års erfarenhet av att leverera kosttillskott av högsta kvalitet till våra kunder. Våra produkter tillverkas i Norge i enlighet med Good Manufacturing Practice (GMP), som är en internationell standard som säkerställer att varor tillverkas och kontrolleras enligt strikta kvalitetskrav. Därför kan du vara säker på att produkterna uppfyller alla krav på spårbarhet, renlighet, hållbarhet och kvalitet.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Om NaturaMed Pharma

Sedan 1992 har över en miljon kunder valt att ta hand om hälsan med produkter från NaturaMed Pharma. Vårt motto är att våra kunder ska få mer ut av livet, och vi sträcker oss lite längre för att uppnå just detta! Med nöjda kunder i hela Norden, har vi växt till att bli en av de ledande leverantörerna av kosttillskott via abonnemang.

Bli medlem i Hälsa+ här
Få en rad fördelar
×

Bli HÄLSA+ medlem och få en rad fördelar!

 • Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kunduppgifter lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad via: brev e-post sms telefon. (markera gärna alla rutor). Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.
  • Direkt hem i brevlådan
  • 30 års erfarenhet och kunskap
  • Utvecklat och producerat i Norge
  NaturaMed Pharma Kundeservice

  Kundservice

  054-52 25 40

  Måndag – Fredag: 08.00-16.30

  Til toppen