BlueMed® Natural

En unik kombination av näringsämnen från olika bär och vitaminer.

 • Blåbär
 • Acai
 • Aronia

Beställ abonnemangsförpackningen med 60 dagars förbrukning i dag – ingen bindningstid!

Ja tack, jag vill ta del av abonnemangserbjudandet på BlueMed Natural®. Skicka mig 60 dagars förbrukning. Jag betalar endast 379 kr + 49 kr i porto och expedition.

 • Jag accepterar abonnemangsvillkoren
  • 1Motta abonnemangsförpackningen med 60 dagars förbrukning av BlueMed Natural®. Du betalar endast 379 kr + 49 kr i porto och expedition. Du har 14 dagars ångerrätt på välkomstförpackningen, men måste själv betala returportot.
  • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta att abonnera meddelar du oss inom 2 veckor från att du mottagit abonnemangsförpackningen.
  • 3Direkt hem i brevlådan. Som abonnent får du en ny förpackning med BlueMed Natural® varannan månad. Förpackningen med 60 tabletter kostar endast 379 kr. 49 kr i porto och expedition tillkommer på alla försändelser.
  • 4Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast till personer över 18 år.
  Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kunduppgifter lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad via: brev e-post sms telefon. (markera gärna alla rutor). Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.
 • Levererat till din brevlåda
  Producerat i Norge
  30 års erfarenhet

   

  Ge dig själv det bästa naturen har att bjuda på

  Med ett dagligt intag av BlueMed Natural® investerar du i din egen hälsa. Produkten är norskutvecklad och varje tablett innehåller utvalda näringsämnen från blåbär, aronia, acai och fläder och är dessutom berikad med Riboflavin (B2) och vitamin C.

  Proppfull av bär

  Blåbär och fläder har långa traditioner i Norden och har använts i matlagning och som hälsofrämjande bär i hundratals år. Aronia även kallat superbäret innehåller 2-3 gånger mer antioxidanter än blåbär. Dessutom är bäret rikt på spårämnen såsom järn, molybden, bor, jod och kalcium. Acai är en exotisk stenfrukt som ursprungligen växter vilt i Amazonas i Brasilien, och har varit en del av indianernas favoriter i årtionden. Just nu är Acai den mest populära hälsoprodukten i USA, där den benämns som supermat. Alla dessa bär innehåller antocyanider (flavonoider) som kallas antioxidanter.

  Ett normalt immunförsvar

  När immunförsvaret arbetar hårt, ökar mängdens reaktiva syreföreningar som kan öka stressen i cellerna. Antioxidanten vitamin C hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C är också viktigt för att upprätthålla ett normalt immunförsvar.

  Bra för dina ögon

  Det forskas på antocyanernas betydelse för syretillförseln till kapillärerna, de små blodkärlen i ögonen, eftersom en normal syretillförsel bidrar till en normal syn. Det är konstaterat att vitamin C bidrar till en normal kollagenbildning som är viktigt för blodkärlens normala funktion, och riboflavin (vitamin B2) bidrar till att upprätthålla en normal syn.

  Bra för din mage

  Historiskt har både blåbär och fläder använts för att upprätthålla en bra matsmältning och både vikingarna och de gamla grekerna uppskattade bärens egenskaper väldigt mycket. Det är viktigt med sunda slemhinnor för att upprätthålla en sund mage och tarm. Därför innehåller BlueMed Natural® riboflavin. Detta vitamin bidrar till att upprätthålla normala slemhinnor.

  Beställ i dag

  Beställ BlueMed Natural® i dag och få det levererat direkt hem i brevlådan – enklare kan det inte bli!

  Innehåll

  Kosttillskott: BlueMed Natural

  Nettovikt: 27 gram vid 60 tabletter

  Deklaration per 1 tablett/2 tabletter och rekommenderat intag RDI

  Innehåll per dagsdos: 1 tablett 2 tabletter

  Blåbärsextrakt60 mg / 120 mg
  Aroniabärextrakt25 mg / 50 mg
  Fläderbärextrakt25 mg / 50mg
  Açaibärextrakt25 mg / 50 mg
  varrav:
  – antocyaner20,25 mg / 40,50 mg
  – polyfenoler1,25 mg / 2,5 mg
  Vitamin C40 mg (50*) / 80 mg (100*)
  Vitamin B2 (riboflavin)1,4 mg (100*) / 2,8 mg (200*)

  * % referensintag RDI

  Rekommenderat intag: 1-2 tabletter dagligen.

  Ingredienser: Maltodextrin, blåbärsextrakt (Vaccinium Myrtillus), förtjockningsmedel (cellulosa), askorbinsyra, aroniabärextrakt (Aronia Melanocarpa), fläderbärextrakt (Sambucus Nigra), açaibärextrakt (Euterpe Oleracea), antiklumpningsmedel (silisiumdioksid, kalsiumfosfater), förtjockningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), riboflavin, ytbehandlingsmedel (hydroksypropylmetylcellulosa).

  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  • Direkt hem i brevlådan
  • 30 års erfarenhet och kunskap
  • Utvecklat och producerat i Norge
  NaturaMed Pharma Kundeservice

  Kundservice

  054-52 25 40

  Måndag – Fredag: 08.00-16.30

  Til toppen