Chaquelle D´or

Innehåller betakaroten och utvalda vitaminer och mineraler.

 • Hud, hår och naglar
 • Innehåller betakaroten
 • Vitaminer och mineraler

Beställ abonnemangsförpackningen med 60 dagars förbrukning av Chaquelle D’or i dag – ingen bindningstid!

Ja tack, jag vill ta del av abonnemangserbjudandet på Chaquelle D’or®. Skicka mig 60 dagars förbrukning. Jag betalar endast 398 kr + 49 kr i porto och expedition.

 • Jag accepterar abonnemangsvillkoren
  • 1Motta abonnemangsförpackningen med 60 dagars förbrukning av Chaquelle D’or®. Du betalar endast 398 kr + 49 kr i porto och expedition. Du har 14 dagars ångerrätt på välkomstförpackningen, men måste själv betala returportot.
  • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta att abonnera meddelar du oss inom 2 veckor från att du mottagit abonnemangsförpackningen.
  • 3Direkt hem i brevlådan. Som abonnent får du en ny förpackning Chaquelle D’or® varannan månad. Förpackningen med 60 tabletter kostar endast 398 kr. 49 kr i porto och expedition tillkommer på alla försändelser.
  • 4Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast till personer över 18 år.
  Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kunduppgifter lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad via: brev e-post sms telefon. (markera gärna alla rutor). Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.
 • Levererat till din brevlåda
  Producerat i Norge
  30 års erfarenhet

   

  Chaquelle D’or® med verkningsämnen för hud, hår och naglar

  Kosttillskottet Chaquelle D’or® är skönhetsvård i tablettform, bestående av naturligt betakaroten och lykopen, samt vitaminer och mineraler som tillför viktigt näring till hud, hår och naglar.

  Huden

  Kollagen utgör 30 % av kroppens totala proteininnehåll och säkerställer hudens elasticitet. Chaquelle D’or® innehåller vitamin C som bidrar till en normal kollagenproduktion som har betydelse för hudens normala funktion. Dessutom har vi tillsatt vitaminerna biotin och niacin, samt mineralet zink som alla bidrar till att upprätthålla en normal hud. Tabletterna är också kompletterade med naturligt betakaroten, som kroppen delvis ombildar till vitamin A, som också har som funktion att bidra till upprätthållandet av en normal hud. Betakaroten är en karotenoid med orange färg, som bland annat bidrar till morötternas färg. Överskott av betakaroten lagras i underhudsfettet och kan ge huden en frisk gyllenbrun glöd.

  Hår

  Chaquelle D’or® är berikad med vitaminerna och mineralerna biotin, selen och zink som bidrar till att upprätthålla ett normalt hår.

  Naglar

  Mineralerna selen och zink i Chaquelle D’or® har stor betydelse för naglarna och bidrar till att upprätthålla normala naglar.

  Chaquelle D’or® innehåller vitamin B6, selen, vitamin C och zink som bidrar till att immunförsvaret fungerar normalt. Zink, vitamin C, selen och vitamin E är också viktiga antioxidanter som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress när de exponeras för yttre faktorer som t.ex. solljus.

  Beställ i dag

  Beställ Chaquelle D’or® i dag, och få det levererat direkt hem i brevlådan – enklare kan det inte bli.

  Innehåll

  Kosttillskott: Chaquelle D`or

  Nettovikt 27 g vid 60 tabletter

  Deklaration per 1 – 2 tabletter och rekommenderat intag RDI

  Vitamin C60 mg (75*) / 120 mg (150*)
  Vitamin B315 mg (94*) / 30 mg (188*)
  Vitamin E15 mg (125*) / 30 mg (250*)
  Zink5 mg (50*) / 10 mg (100*)
  Naturligt betakaroten1,5 mg (**) / 3 mg (**)
  – varav vitamin A (RE***)750 μg (94*) / 1500 μg (188*)
  Lykopen3 mg (**) / 6 mg (**)
  Vitamin B62 mg (143*) / 4 mg (286*)
  Biotin112 μg (224*) / 224 μg (448*)
  Selen50 μg (91*) / 100 μg (182*)

  *% av referensintag (RDI)
  ** RDI har ej fastställts
  *** retinolekvivalenter

  Rekommenderat intag: 1-2 tabletter dagligen.

  Ingredienser: Morotspulver, förtjockningsmedel (mikrokrystallinsk cellulose), L-askorbinsyre, dl-alfa- tokoferol, zinksulfat, naturligt betakaroten (Dunaliella salina), tomatextrakt (Lycopersicon esculentum), nikotinamid, antiklumpningsmedel (trikalsium fosfat, kiseldioxid), förtjockningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), pyridoksinhydroklorid, L-biotin, natriumselenitt.

  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  • Direkt hem i brevlådan
  • 30 års erfarenhet och kunskap
  • Utvecklat och producerat i Norge
  NaturaMed Pharma Kundeservice

  Kundservice

  054-52 25 40

  Måndag – Fredag: 08.00-16.30

  Til toppen