D-Vitamine Extra

Få Vitamin D till fast lågpris nu – endast 69 kr per månad! 120 tabletter.

 • Immunförsvar
 • Skelett
 • Muskler

Få regelbundna leveranser av D-Vitamine Extra nu – ingen bindningstid och fri frakt!

Ja tack, jag vill prova D-Vitamine Extra i 4 månader för endast 276 kr – fraktfritt levererat!

 • Jag accepterar abonnemangsvillkoren

  Ja tack, skicka mig välkomstförpackningen med 4 månaders förbrukning av D-Vitamine Extra för endast 276 kr, fraktfritt levererat. Det är endast 69 kr per månad. Som abonnent får jag D-Vitamine Extra levererat var 4:e månad till samma fasta lågpris så länge jag själv önskar. Abonnemanget har ingen bindningstid, och jag kan när som helst meddela om jag inte önskar mer. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstförpackningen, men måste själv betala returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen. 18-årsgräns. Kosttillskottet D-Vitamine Extra produceras i Norge och levereras av NaturaMed Pharma AB.

  Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kunduppgifter lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad via: brev e-post sms telefon. (markera gärna alla rutor). Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.
 • Levererat till din brevlåda
  Producerat i Norge
  30 års erfarenhet

   

  D-Vitamin – för immunförsvaret, skelettet och musklerna

  Nu kan du få D-vitamin till fast lågpris – endast 276 kr för 4 månaders förbrukning. Det betyder att du betalar endast 69 kr per månad.

  Många av oss har en lägre D-vitaminnivå än vad hälsomyndigheterna rekommenderar.

  Vitamin D är ett fettlösligt vitamin som vår kropp producerar själv vid exponering av solljus. Som näringsämne är D-vitamin i en klass för sig, och har ett viktigt jobb i din kropp. Det gör att kroppen tar upp kalcium från maten du äter. Därmed får kroppen det byggmaterial den behöver för att bygga och underhålla ett normalt skelett. Dessutom bidrar D-vitamin till att ta hand om dina muskler och till att upprätthålla ett immunförsvar som fungerar normalt.

  5 goda skäl till att ta D-vitamintillskott dagligen:

  • Bidrar till att stödja en god muskelfunktion
  • Stödjer immunförsvarets normala funktion
  • Bidrar till ett normalt skelett
  • Bidrar till normala kalciumnivåer i blodet
  • Bidrar till ett normalt upptag/utbyte av kalcium och fosfor

  Hur mycket D-vitamin behöver jag?

  Rekommenderat intag för vuxna är enligt de senaste rekommendationerna 10 mikrogram per dag. För äldre personer över 75 år rekommenderar hälsomyndigheterna nu ett dagligt intag på 20 mikrogram – dubbelt så mycket jämfört med tidigare.

  Beställ i dag

  Beställ D Vitamine Extra i dag och få det levererat direkt hem i brevlådan – enklare kan det inte bli.

  Innehåll

  Kosttillskott: D-Vitamine EXTRA

  Nettovikt 27 gram vid 60 tabletter

  Deklaration per 1 tablett och rekommenderat intag DRI

  Innehåll per dagsdos: 1 tablett

  Vitamin D10 μg (200*)

  *% av referensintag (DRI)

  Rekommenderat intag: 1 tablett dagligen

  Ingredienser: Maltodextrin, förtjockningsmedel (mikrokrystallinsk cellulosa), antiklumpningsmedel (siliciumdioxid), förtjockningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), kolekalsiferol (vitamin D3), ytbehandlingsmedel (hydroksypropylmetylcellulosa).

  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  • Direkt hem i brevlådan
  • 30 års erfarenhet och kunskap
  • Utvecklat och producerat i Norge
  NaturaMed Pharma Kundeservice

  Kundservice

  054-52 25 40

  Måndag – Fredag: 08.00-16.30

  Til toppen