K2 EXTRA

Prisvinnande K2-vitamin, vitamin D3 och kalcium. 90 tabletter.

 • K-vitamin i form av K1 og K2
 • D3- vitamin
 • Kalcium

Få regelbundna leveranser av K2 Extra nu – ingen bindningstid och fri frakt!

Ja tack, jag vill prova K2 Extra i 3 månader för endast 499 kr – fraktfritt levererat!

 • Jag accepterar abonnemangsvillkoren

  Ja tack, skicka mig välkomstförpackningen med 3 månaders förbrukning av K2 Extra för endast 499 kr, fraktfritt levererat. Det är endast 166 kr per månad. Som abonnent får jag K2 Extra levererat var 3:e månad till samma fasta lågpris så länge jag själv önskar. Abonnemanget har ingen bindningstid, och jag kan när som helst meddela om jag inte önskar mer. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstförpackningen, men måste själv betala returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen. 18-årsgräns. Kosttillskottet K2 Extra produceras i Norge och levereras av NaturaMed Pharma AB.

  Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kunduppgifter lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad via: brev e-post sms telefon. (markera gärna alla rutor). Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.
 • Levererat till din brevlåda
  Producerat i Norge
  30 års erfarenhet

   

  K2 Extra® med K-vitamin i form av K1 och K2, kalcium och vitamin D3

  K2 Extra® är ett norskutvecklat kosttillskott som innehåller K-vitamin, D3-vitamin och kalcium som bidrar till att upprätthålla ett normalt skelett. Dessutom bidrar D3-vitamin till ett normalt utbyte av kalcium och fosfor, och till normala kalciumnivåer i blodet. Vitamin D3- och kalcium bidrar till en normal muskelfunktion, medan D3-vitamin också bidrar till immunförsvarets normala funktion.

  K2 Extra® med K2 vitaminet MenaQ7™

  K2 Extra® innehåller det naturliga K2 vitaminet MenaQ7TM som utsågs till årets mest funktionella ingrediens i USA under NutriAwards 2015. MenaQ7TM är framställt av fermenterade (jästa) kikärtor, och levereras av NattoPharma ASA, som är världsledande inom forskning på och utveckling av vitamin K2. Vitamin K2 bidrar till en normal blodkoagulation och till att upprätthålla ett normalt skelett.

  Kalciumkomplex

  K2 Extra® innehåller ett kalciumkomplex som är baserat på mineraliserad tång, korallkalcium och fiskbenskalcium. Alla dessa kalciumkällor är 100 % naturliga, marina ingredienser med ett brett spektra av spårmineraler (72 olika). Kalcium bidrar till en normal muskelfunktion och till att upprätthålla ett normalt skelett.

  Vitamin D3

  K2 Extra® är berikad med vitamin D3, som tas lätt upp av kroppen. Vitamin D, också kallat solskensvitaminet, är ett fettlösligt vitamin som vår kropp producerar själv, vid exponering av solljus. Som näringsämne bidrar detta vitamin till att kroppen tar upp kalcium från maten du äter och till normala kalciumnivåer i blodet. Det är också vetenskapligt bevisat att det finns ett samband mellan intag av D-vitamin och upprätthållandet av en normal muskelfunktion. Dessutom bidrar D-vitamin till att immunförsvaret fungerar normalt.

  Beställ i dag

  Beställ K2 Extra® i dag, och få det levererat direkt hem i brevlådan – enklare kan det inte bli.

  Innehåll

  Kosttillskott: K2 Extra

  Nettovikt: 81g vid 90 tabletter

  Deklaration per 1-2 tabletter och rekommenderat intag RDI

  Kalcium200 mg (25*) / 400 mg (50*)
  Vitamin K290 μg (133,3**) / 180 μg (266,67**)
  Vitamin K110 μg (**) / 20 μg (**)
  Vitamin D310 μg (200*) / 20 μg (400*)

  *% av referensintag (RDI) **% av referensintag (RDI) for Vitamin K1 og K2

  Rekommenderat intag: 1-2 tabletter dagligen

  Ingredienser: Kalcium från mineraliserat sjögräs, kalsiumkarbonat (från koraller), fiskbenskalcium,
  förtjockningsmedel (cellulosa), antiklumpningsmedel (silisium dioksid, kalsiumfosfater), vitamin K2
  som menaquinone-7 (MenaQ7), förtjockningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), kolekalsiferol,
  fyllokinon, ytbehandlingsmedel (hydroksypropylmetylcellulosa), färgämne (titandioksid).

  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
  Förvaras utom räckhåll för små barn.

  • Direkt hem i brevlådan
  • 30 års erfarenhet och kunskap
  • Utvecklat och producerat i Norge
  NaturaMed Pharma Kundeservice

  Kundservice

  054-52 25 40

  Måndag – Fredag: 08.00-16.30

  Til toppen