ProstarOn® Natural

ProstarOn Natural® - med ingredienser för prostatan

 • Upprätthåller en sund prostata
 • Vitaminer och mineraler
 • Granatäpple, Lykopen och Linfrö

Beställ abonnemangsförpackningen med 60 dagars förbrukning med ProstarOn – ingen bindningstid!

Ja tack, jag vill ta del av abonnemangserbjudandet på ProstarOn Natural®. Skicka mig 60 dagars förbrukning. Jag betalar endast 398 kr + 49 kr i porto och expedition.

 • Jag accepterar abonnemangsvillkoren
  • 1Motta abonnemangsförpackningen med 60 dagars förbrukning av ProstarOn Natural®. Du betalar endast 398 kr + 49 kr i porto och expedition. Du har 14 dagars ångerrätt på välkomstförpackningen, men måste själv betala returportot.
  • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta att abonnera meddelar du oss inom 2 veckor från att du mottagit abonnemangsförpackningen.
  • 3Direkt hem i brevlådan. Som abonnent får du en ny förpackning med ProstarOn Natural® varannan månad. Förpackningen med 60 tabletter kostar endast 398 kr. 49 kr i porto och expedition tillkommer på alla försändelser.
  • 4Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast för personer över 18 år.
  Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kunduppgifter lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad via: brev e-post sms telefon. (markera gärna alla rutor). Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.
 • Levererat till din brevlåda
  Producerat i Norge
  30 års erfarenhet

   

  ProstarOn Natural® – för prostatan

  ProstarOn Natural® är tillägnad dig som vill behålla en hälsosam prostata. Produkten innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser från bland annat granatäpple, lykopen och linfrö. Dessutom är den berikad med vitaminer och mineraler för män som är måna om att upprätthålla en normal hälsa.

  • Zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet
  • Zink, selen, folat och vitamin B6 bidrar till immunförsvarets normala funktion
  • Zink och selen bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Vitamin B6 kan bidra till en normal energiomsättning</li

  ProstarOn Natural® innehåller också Rutin och Quercetin som är växtpolyfenoler. Polyfenoler finns i alla växter i varierande grad, och står för mycket av färgen, smaken och aromen i frukt och grönsaker.

  ProstarOn Natural® är inte avsedd att bota eller förebygga sjukdom, och vi rekommenderar att alla män att gå på underlivskontroller, såsom kvinnor gör. ProstarOn Natural® har inga kända biverkningar, men är man osäker, ta med förpackningen till din läkare och rådgör.

  Beställ i dag

  Beställ ProstarOn Natural® i dag och det levererat direkt hem i brevlådan – enklare kan det inte bli!

  Innehåll

  Kosttillskott: ProstarOn Natural

  Nettovikt 54 gram vid 60 tabletter

  Deklaration per 1 tablett och rekommenderat intag RDI

  Innehåll per dagsdos: 1 tablett

  Linfröextrakt250 mg
  -varav linfrölignan50 mg
  Granatäpple200 mg
  Fytosteroler (från tall)50 mg
  Bockhornsfrö50 mg
  Quercetin50 mg
  Rutin50 mg
  Zink10 mg (100*)
  Lykopen5 mg
  Vitamin B61,4 mg (100*)
  Folat200 μg (100*)
  Selen50 μg (91*)

  * % av referensintag RDI

  Rekommenderat intag: 1 tablett dagligen.

  Ingredienser: Linfröextrakt (Linum usitatissimum), granatäppleextrakt (Punica granatum), quercetin och rutin från bovete (Fagopyrum esculentum), förtjockningsmedel (mikrokrystallinsk cellulose), tallskottsextrakt (Pinus sylvestris), bockhornsfröextrakt (Foenigraeci semen), tomatextrakt (Lycopersicon esculentum), zinkcitrat, antiklumpningsmedel (kiseldioxid, trikalcium fosfat), fortjockningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), pyridoxinhydroklorid, folsyra, natriumselenitt, ytbehandlingsmedel (hydroksypropylmetylcellulose), färgämne (klorofyll).

  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  • Direkt hem i brevlådan
  • 30 års erfarenhet och kunskap
  • Utvecklat och producerat i Norge
  NaturaMed Pharma Kundeservice

  Kundservice

  054-52 25 40

  Måndag – Fredag: 08.00-16.30

  Til toppen