VigroVital®

Kosttillskottet för mannen – hela 18 speciellt utvalda ingredienser.

 • Testosteron
 • Energi
 • Muskelfunktion

Beställ abonnemangsförpackningen med 60 dagars förbrukning av VigroVital® idag – ingen bindningstid!

Ja tack, jag vill ta del av abonnemangserbjudandet på VigroVital®. Skicka mig 60 dagars förbrukning. Jag betalar endast 398 kr + 49 kr i porto och expedition.

 • Jag accepterar abonnemangsvillkoren
  • 1Motta abonnemangsförpackningen med 60 dagars förbrukning av VigroVital®. Du betalar endast 398 kr + 49 kr i porto och expedition. Du har 14 dagars ångerrätt på välkomstförpackningen, men måste själv betala returportot.
  • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta att abonnera meddelar du oss inom 2 veckor från att du mottagit abonnemangsförpackningen.
  • 3Direkt hem i brevlådan. Som abonnent får du en ny förpackning med VigroVital® varannan månad. Förpackningen med 120 tabletter kostar endast 398 kr. 49 kr i porto och expedition tillkommer på alla försändelser.
  • 4Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast till personer över 18 år.
  Ja tack, jag vill gärna bli medlem i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+, helt kostnadsfritt. Mina kunduppgifter lagras för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad via: brev e-post sms telefon. (markera gärna alla rutor). Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.
 • Levererat till din brevlåda
  Producerat i Norge
  30 års erfarenhet

   

  VigroVital® – med verkningsämnen för testosteronnivå, energi och muskler

  VigroVital® innehåller verkningsämnen som har dokumenterad effekt på flera funktioner i din kropp. Zink bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå och vitamin B3 bidrar till en normal energiomsättning och reducerar trötthet och utmattning. Dessutom bidrar magnesium till en normal muskelfunktion.

  Testosteron

  Som en naturlig del av åldrandet reduceras ofta testosteronnivån hos män, något som i sin tur får inverkan på muskelmassa, hårväxt, sexuell funktion och fortplantningsförmåga, samt mental hälsa. VigroVital® innehåller zink, som är ett nödvändigt spårämne (mineral) för en del viktiga processer i kroppen. Zink bidrar till bland annat till att upprätthålla en normal testosteronnivå, samt till att upprätthålla ett normalt hår och bidrar till normal fruktbarhet och reproduktion. Zink är också viktigt för kolhydrat-, protein- och fettmetabolismen.

  Energi

  VigroVital® innehåller vitamin B3 (niacin). Vitamin B3 ingår i två hjälpenzymer som är viktiga för den normala energiomsättningen i kroppen. Enzymerna ingår i cirka 150 olika kemiska reaktioner. Detta vitamin bidrar också till att reducera trötthet och utmattning.

  Muskler

  VigroVital® innehåller mineralet magnesium. Magnesium fungerar som en kofaktor för många enzymer och är ett mineral som måste tillföras via mat och dryck, då det inte bildas i kroppen. Magnesium är nödvändigt för att nerv- och muskelimpulser ska överföras och bidrar till en normal muskelfunktion. Detta mineral är också viktigt för förbränning av kolhydrater och för att bilda den energiform som kroppen kan använda. Magnesium bidrar till att reducera trötthet och utmattning och är dessutom viktig för elektrolytbalansen i kroppen.

  Andra ingredienser

  Totalt innehåller VigroVital® 18 ingredienser, fördelat på vitaminer och mineraler samt växterna Ginseng, Schisandra, Rosenrot och Grönt Te för att nämna några. Produkten är utvecklad och producerad i Norge.

  Beställ i dag

  Beställ VigroVital® i dag, och få det levererat direkt hem i brevlådan – enklare kan det inte bli.

  Innehåll

  Kosttillskott: VigroVital

  Nettovikt: 96 g vid 120 tabletter

  Deklaration per 2 tabletter och rekommenderat inntag RDI

  Innehåll per dagsdos: 2 tabletter

  Glutamin peptid500 mg
  Magnesium150 mg 40 %
  Fiskemjölke (sildemjölke)50 mg
  Foenigraeci semen (bockhornsklöver)50 mg
  Gentiana lutea (gullgentiana)50 mg
  Epilobium angustifolium (mjölkört)50 mg
  Camellia sinensis (grönt te)50 mg
  Rhodiola rosea (rosenrot)50 mg
  Schisandra sinensis (schisandrafrukt)50 mg
  Panax ginseng50 mg
  Linum usitatissimum (linfröolja)50 mg
  Urtica urens (nässla)50 mg
  Vitamin B318 mg 112 %
  Zink10 mg 100 %
  Vitamin B56 mg 100 %
  Lycopersicon esculentum (lykopen)1 mg
  Selen55 μg 91%
  Biotin150 μg 300%

  *% av referensintag (RDI)

  Rekommenderat intag: 2 tabletter dagligen.

  Ingredienser: Glutamin peptid, magnesiumhydroxyd, förtjockningsmedel (mikrokrystallinsk cellulosa), sildemjölke, standardiserade örtextrakt ((bockhornsklöver (foenigraeci semen), gullgentiana (gentiana lutea), grönt te (camellia sinensis), mjölkört (epilobium angustifolium), rosenrot (rhodiola rosea), schisandrafrukt (schisandra sinensis), linfröolja (linum usitatissimum), nässla (urtica urens), ginsengrot (panax ginseng)),citrusfiber, förtjockningsmedel (magnesiumsalt av fettsyror), antiklumpningsmedel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmethylcellulosa), nikotinamid, zinkoxid, tomatexstrakt (lycopersicon esculentum), kalciumD-pantoten, natriumselenit, D-biotin, färgämne (betacaroten).

  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  • Direkt hem i brevlådan
  • 30 års erfarenhet och kunskap
  • Utvecklat och producerat i Norge
  NaturaMed Pharma Kundeservice

  Kundservice

  054-52 25 40

  Måndag – Fredag: 08.00-16.30

  Til toppen