showcase

Ren Omega-3 från norsk lax

LaxoMarine NATURAL innehåller en unik kombination av högkoncentrerad Omega-3 och fiskolja från lax, Omega-6, Omega-7 och Omega-9. Lax är känd som en fet fisk, som är speciellt rik på essentiella och sunda Omega-3-fettsyror, och är därmed bra lämpad för både matlagning och som kosttillskott. LaxoMarine innehåller:
 

√ DHA som bidrar till att upprätthålla en normal hjärnfunktion
 DHA som bidrar till att upprätthålla normal syn
EPA som bidrar till att upprätthålla normal hjärtfunktion
 

Omega-3 – En essentiell fettsyra
Modern västerländsk kost innehåller ofta mindre Omega-3 än vad vi faktiskt behöver för att upprätthålla en god hälsa. Omega-3 är essentiella fettsyror. Det vill säga livsnödvändiga fettsyror vår kropp behöver men inte själv kan producera, och de måste därför tillföras genom en kost som är rik på fet fisk eller som kosttillskott.

DHA och EPA
De viktigaste Omega-3-fettsyrorna är DHA och EPA. Dessa fleromättade fettsyror finns speciellt i skaldjur, fet fisk, säl och val. Fiskfett består av många fleromättade Omega-3-fettsyror, som bildas av plankton i havet, och förs upp genom näringskedjan via fisk till människor. När du äter fet fisk, byggs en del av Omega-3-fettsyrorna in i kroppens celler. Omega-3-fettsyrorna DHA och EPA är speciellt bra för hjärtat och hjärnan och kan verka positivt på synen.

Väl bevarad hemlighet…
Har du lagt märke till den fina röda färgen i köttet av färsk lax? Färgen kommer från astaxanthin, som är en av naturens mest effektiva antioxidanter. Antioxidanter är en del av kroppens naturliga försvar mot reaktiva oxygenförbindelser, och hjälper kroppen att skydda sig mot yttre påfrestningar.

Ja tack, jag vill ta del av abonnemangserbjudandet på LaxoMarine NATURAL. Skicka mig 60 dagars förbrukning. Jag betalar endast 299 kr + 49 kr för porto och expedition.

  • 1 Få abonnemangspaketet med 60 dagars förbrukning av LaxoMarine NATURAL. Du betalar endast 299 kr + 49 kr för porto och expedition.
  • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera ger du oss besked inom 2 veckor efter att du mottagit abonnemangspaketet. Du har 14 dagars retur-/ångerrätt, men måste själv betala returportot.
  • 3Direkt hem i din brevlåda
    Du får en ny leverans varannan månad med LaxoMarine NATURAL. Förpackningen med 120 kapslar kostar endast 299 kr. 49 kr för porto och expedition tillkommer på alla försändelser.
  • 4 Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast till personer över 18 år.