showcase

Trippel hälsoskydd med Omega-3,

olivextrakt och vitaminer

MarinOlive innehåller en optimal kombination av högkvalitets Omega-3, solskensvitaminet D, vitaminerna E, B6, B12 och B9 (folat). Ett idealiskt kosttillskott för dig som är angelägen om att upprätthålla en god hälsa.


 DHA bidrar till att upprätthålla en normal hjärnfunktion

 DHA bidrar till att upprätthålla en normal syn

 EPA bidrar till att upprätthålla en normal hjärtfunktion

 Vitamin B9, B6, B12 och vitamin D bidrar till immunförsvarets normala funktion

 Vitamin B6 och B12 bidrar till nervsystemets normal funktion

• Vitamin B6 och B12 bidrar till normal bildning av röda blodkroppar

 Vitamin D hjälper till med att upprätthålla normala kalciumnivåer i blodet

 Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress

 Olivolja-polyfenoler bidrar till att skydda fettämnen i blodet mot oxidativ stress


Omega-3 – En essentiell fettsyra
Modern, västerländsk kosthållning innehåller ofta mindre Omega-3 än vad vi faktiskt behöver för att upprätthålla en god hälsa. Omega-3 är essentiella fettsyror. Det är fettsyror vår kropp inte kan producera själv, och de måste därför tillföras genom en kosthållning som är rik på fet fisk eller som kosttillskott.

DHA och EPA
De viktigaste Omega-3 fettsyrorna är DHA och EPA. Dessa fleromättade fettsyror finns särskilt i skaldjur, fet fisk, säl och val. Fiskfett består av många fleromättade Omega-3-fettsyror, som bildas av plankton i havet, och förs upp genom näringskedjan via fisk till människor. När du äter fet fisk, byggs en del av Omega-3-fettsyrorna in i kroppens celler. Omega-3-fettsyrorna DHA och EPA är speciellt bra för hjärtat och hjärnan och kan verka positivt på synen.

Olivextrakt
MarinOlive innehåller också Oli-Ola™, som är ett 100 % naturligt olivextrakt. Olivoljan är ekologisk och kommer från Nexira som har tillgång till en unik källa av gamla olivträd i södra Medelhavsområdet. Olivolja-polyfenoler bidrar till att skydda fettämnen i blodet mot oxidativ stress.

Ja tack, jag vill ta del av abonnemangserbjudandet på MarinOlive EXTRA. Skicka mig 60 dagars förbrukning. Jag betalar endast 349 kr + 49 kr för Porto och expedition.

  • 1Få abonnemangspaketet med 60 dagars förbrukning av MarinOilve EXTRA. Du betalar endast 349 kr + 49 kr för porto och expedition.
  • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera ger du oss besked inom 2 veckor efter att du mottagit abonnemangspaketet. Du har 14 dagars retur-/ångerrätt, men måste själv betala returportot.
  • 3Direkt hem i din brevlåda
    Du få en ny leverans varannan månad med MarinOlive EXTRA. Förpackningen med 120 kapslar kostar endast 349 kr. 49 kr för porto och expedition tillkommer på alla försändelser.
  • 4 Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast till personer över 18 år.