showcase

MediLenk för muskler och leder - ny och ännu bättre

Medilenk Natural är förbättrad med bland annat mer kollagen, som är kroppens eget lim, och det fungerar som stötdämpare i lederna. Kollagen är ett naturligt protein, som utgör den största delen av kroppens strukturella uppbyggnad, och det är den viktigaste beståndsdelen i brosk, leder och ben.

Kosttillskottet är baserat på högkoncentrerat brosk från djuphavsfisk, som har ett högt innehåll av bland annat kondroitinsulfat, kollagen och kalcium som är nödvändigt för att bibehålla lederna. Som tillägg har man också i Medilenk tillsatt vitamin C, som bidrar till normal kollagenbildning, och det är viktigt för att upprätthålla ett normalt skelett. Medilenk är tillverkad i Norge.

Normalt skelett
Tillsammans utgör våra ben och muskler över hälften av vår kroppsvikt. Skelettet är det som håller kroppen uppe och stöttar musklerna. Nästan alla muskler är fästa i skelettet, och det är tack vare sammandragningar i skelettmuskulaturen som vi kan röra oss. Skelettet fungerar också som ett förråd av mineraler, speciellt kalcium och fosfat, som bidrar till att upprätthålla ett normalt skelett.

Brosk
Skelettet hålls samman av lederna. I lederna kan också benen röra sig mot varandra, något som i sin tur gör att hela kroppen kan röra sig. Brosket gör att lederna lättare kan glida mot varandra. Brosk består huvudsakligen av makromolekyler så som kollagen. Kollagen bildar fibrösa strukturer som ger stabilitet, och finns huvudsakligen i bindväv, inkluderat ben, hud, brosk och blodkärl. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning och är viktig för brosk och benets normala funktion.

Muskelfunktion
Musklerna har en förmåga till sammandragning där kalcium har en viktig roll. Kalcium spelar en viktig roll för varje rörelse vi utför, eftersom kalciumet går in i cellerna och bidrar därmed till normal neuvrotransmission och normal muskelfunktion.

Oxidativ stress
Kroppens celler utsätts konstant för oxidativ stress. Vitamin C bidrar till att skydda cellerna i kroppen mot oxidativ stress, och bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Ja tack, jag vill ta del av abonnemangserbjudandet på MediLenk NATURAL. Skicka mig 60 dagars förbrukning. Jag betalar endast 349 kr + 49 kr för porto och expedition.

  • 1 Få abonnemangspaketet med 60 dagars förbrukning av MediLenk NATURAL. Du betalar endast 349 kr + 49 kr för porto och expedition.
  • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera ger du oss besked inom 2 veckor efter att du mottagit din försändelse. Du har 14 dagars retur-/ångerrätt, men måste själv betala returportot.
  • 3 Direkt hem i din brevlåda
    Du får en ny leverans varannan månad med MediLenk NATURAL. Förpackningen med 120 tabletter kostar endast 349 kr. 49 kr för porto och expedition tillkommer på alla försändelser.
  • 4 Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast till personer över 18 år.