NaturaMed Pharma
- för dig som önskar mer ut av livet!

 

 

Om oss

NaturaMed Pharma är en av Skandinaviens ledande leverantörer av kosttillskott, läkemedel, hälso- och idrottsprodukter skickade direkt till konsumenter i abonnemangsbaserade lösningar. Vår vision är att vara en ledande och trendsättare i branschen, med särskilt fokus på försäljning av kosttillskott. Vi vill skapa goda effekter på hälsa och välbefinnande för enskilda individer genom att erbjuda ett brett sortiment av hälsoprodukter, baserat på kvalitet och tillgänglighet. Vi vill att våra kunder ska få ut mer av livet! NaturaMed Pharma är en del av Volati-koncernen, med huvudkontor i Stockholm.
 

Vi tror på kosttillskott

Vi tror att en medveten användning av alternativa naturliga produkter och kosttillskott, kombinerat med en sund livsstil kan ge ökad livskvalitet och färre vardagsbesvär. Mycket av den mat vi äter i dag innehåller bearbetade ingredienser och näringsvärdet kan i många fall allvarligt påverkas. De flesta av oss är inte tillräckligt bra på att äta näringsrik mat som fisk, frukt och grönsaker varje dag, och vi går därför miste om essentiella fettsyror, vitaminer och antioxidanter. Därför erbjuder vi olika kosttillskott som passar många av dagens hälsomässiga förhållande.
 

Hälsa på abonnemang

Våra abonnemangspaket har hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Det kostar ingenting att bli medlem, och vi erbjuder flexibla leveranser, om du vill ha en extra leverans eller vänta med nästa paket. På kundservice, har vi kunnig personal som sätter dig först. Abonnemangstjänsten ska göra det enkelt för dig som kund, och säkerställer dig regelbundna leveranser av ditt tillskott, så att du inte går tom. Enkelt, flexibelt och tryggt!


Att lita på

När man väljer produkter från NaturaMed Pharma  AB, vet du att alla produkter är gjorda av de finaste, renaste och mest naturliga ingredienserna. Vi erbjuder ett brett sortiment av egenägda varumärken, av vilka största delen produceras i Norge. Produkterna är av internationell standard och högsta kvalitet.

husk-kosttilskudd


 

 

Har du frågor till kundtjänst?

 

Här kan du läsa vanliga frågor från våra kunder och svar på dem!


Mån-fredag: 08:00 - 17:00

Telefon: 054-52 25 40
Fax: 054-52 25 41

E-post: info@naturamed-pharma.se


Adress:
NaturaMed Pharma AB
Box 2093
663 12 Hammarö


Vänligen uppge kundnummer vid kontakt.