Om NaturaMed Pharma

Om oss
Som ett komplement till en sund livsstil har NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordic AS vuxit till att bli en av Nordens ledande leverantör av kosttillskott via abonnemang. Sedan 1992 har över en miljon kunder valt att ta hand om hälsan med produkter från NaturaMed Pharma. Vårt motto är att våra kunder ska få mer ut av livet, och sträcker oss lite längre för att uppnå detta! 

Vi tror på kosttillskott
NaturaMed Pharma har flera tiotals populära produkter riktade mot olika delar av kroppen. Våra produkter produceras i Norge och innehåller högkvalitativa ingredienser. Om du har frågor om våra produkter har vi en duktig kundservice som gärna hjälper dig.

Hälsa på abonnemang
Vi vill göra det enkelt för våra kunder. Du får kosttillskottet direkt hem i brevlådan. Som abonnent får du regelbundna leveranser till rimliga priser. Här finns inga dyra mellanhänder. Det kostar heller inte något att bli medlem. Om du vill ha tätare leveranser, skjuta upp eller stoppa, meddelar du bara oss. Vi ordnar resten. Allt du behöver tänka på är att få i dig din dagliga dos av kosttillskott. Enkelt, flexibelt och tryggt!

Mer ut av livet
Vi fokuserar inte bara på våra kosttillskott, utan också på vad vi kan bidra med för att ge våra kunder goda upplevelser och underlätta för att du ska få mer ut av livet. Sedan 2007 har vi inbjudit utvalda kunder med på upplevelserika resor utomlands. Under åren har tiotusentals av våra abonnenter rest med oss. Vi har bland annat besökt Venedig, Marché, Sardinien, Toscana, Syditalien, Costa Brava och Paris och upplevelserna har varit många – det är roligt att glädja våra kunder på det här sättet. Regelbundet har vi också tävlingar med fina priser, användbara eller eleganta gåvor eller helt enkelt kundevenemang med kostnadsfria föreläsningar. Till alla våra medlemmar – tack för att du är en av oss!

 

  • Direkt hem i brevlådan
  • 30 års erfarenhet och kunskap
  • Utvecklat och producerat i Norge
NaturaMed Pharma Kundeservice

Kundservice

054-52 25 40

Måndag – Fredag: 08.00-16.30

Til toppen