showcase

Omega-3 + Krill

OmegaMed NATURAL med Omega-3 + Krill innehåller naturliga fettsyror (DHA och EPA) som pressas direkt från fiskköttet, och består därför av helt naturlig fiskolja. Omega-3-fettsyror är mycket väldokumenterade, och ett tillskott av Omega-3 rekommenderas alla som inte äter fet fisk flera gånger i veckan. Att de essentiella fettsyrorna i Omega-3 är bra för kroppen, vet de flesta. Men att det lilla kräftdjuret krill, som fiskas i Antarktis också har en rad goda egenskaper för hälsan, har fram till nu varit mindre känt. Krill är rik på antioxidanten astaxanthin som är en av naturens kraftigaste antioxidanter.


• DHA som bidrar till att upprätthålla en normal hjärnfunktion

• DHA som bidrar till att upprätthålla normal syn

• EPA som bidrar till att upprätthålla normal hjärtfunktion


Omega-3 – En essentiell fettsyra
Modern västerländsk kost innehåller ofta mindre Omega-3 än vad vi faktiskt behöver för att upprätthålla en god hälsa. Omega-3 är essentiella fettsyror. Det vill säga livsnödvändiga fettsyror vår kropp behöver men inte själv kan producera, och de måste därför tillföras genom en kost som är rik på fet fisk eller som kosttillskott.

DHA och EPA
De viktigaste Omega-3-fettsyrorna är DHA och EPA. Dessa fleromättade fettsyror finns speciellt i skaldjur, fet fisk, säl och val. Fiskfett består av många fleromättade Omega-3-fettsyror, som bildas av plankton i havet, och förs upp genom näringskedjan via fisk till människor. När du äter fet fisk, byggs en del av Omega-3-fettsyrorna in i kroppens celler. Omega-3-fettsyrorna DHA och EPA är speciellt bra för hjärtat och hjärnan och kan verka positivt på synen.

Vad är krill?
Krill är ett litet räkliknande kräftdjur som lever i de renaste havsområden som finns, nämligen längs iskanten av Antarktis. Krill innehåller stora mängder av den naturliga antioxidanten astaxanthin. Astaxanthin kännetecknas av sin djupröda färg, som är samma färg som du ser i t.ex. laxkött.

 

Ja tack, jag vill ta del av abonnemangserbjudandet på OmegaMed NATURAL. Skicka mig 60 dagars förbrukning. Jag betalar endast 299 kr + 49 kr för porto och expedition.

  • 1 Få abonnemangspaketet med 60 dagars förbrukning av OmegaMed NATURAL. Du betalar endast 299 kr + 49 kr för porto och expedition
  • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera ger du oss besked inom 2 veckor efter att du mottagit abonnemangspaketet. Du har 14 dagars retur-/ångerrätt, men måste själv betala returportot.
  • 3 Direkt hem i din brevlåda
    Du får en ny leverans varannan månad med OmegaMed NATURAL. Förpackningen med 120 kapslar kostar endast 299 kr. 49 kr för porto och expedition tillkommer på alla försändelser.
  • 4 Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast till personer över 18 år.