Det växtbaserade läkemedlet Prosabal – endast från NaturaMed Pharma

 

 

Prosabal™ är ett receptfritt väletablerat växtbaserat läkemedel använt vid lättare vattenkastningsbesvär orsakade av godartad prostataförstoring, t.ex. nattliga urinträngningar.


Besök www.prosabal.se nu för att läsa mer.

Vi på NaturaMed Pharma är stolta över att kunna erbjuda det växtbaserade läkemedlet Prosabal™, vi har rättigheterna till att marknadsföra läkemedlet i Sverige. Du kan endast få det växtbaserade läkemedlet från NaturaMed Pharma.

Prosabal™ är godkänd av Läkemedelsverket och dokumenterad i studier

Prosabal™ är ett växtbaserat läkemedel som innehåller extrakt av Serenoa repens som är ett väldokumenterat och väl utprovat extrakt och används vid lättare vattenkastningsbesvär orsakade av godartad prostataförstoring, t.ex. nattliga urinträngningar.

Ett säkert val för dig!

För växtbaserade läkemedel tillämpas samma godkännandeprocedur som för konventionella läkemedel, där Läkemedelsverket bedömer kvalitet, säkerhet och effekt av produkter.

www.prosabal.se

NaturaMed Pharma är en av nordens ledande leverantörer av kosttillskott i abonnemangsbaserade lösningar, direkt hem i brevlådan till kunden. Nu kan du också få läkemedlet Prosabal™ levererat direkt hem till dig. På www.prosabal.se beställer du, enkelt och diskret. Eftersom det är ett läkemedel måste du fylla i ditt personnummer, så att vi kan vara helt säkra på att läkemedlet kommer hem till din folkbokförda adress. Besök www.prosabal.se om du är intresserad av att provaProsabal™.

 

Prosabal™  kapslar är ett receptfritt väletablerat växtbaserat läkemedel använt vid lättare vattenkastningsbesvär orsakade av godartad prostata-förstoring, t.ex. nattliga urinträngningar. Kontakta läkare innan behandling för att inte missa eventuell bakomliggande allvarlig sjukdom (prostata- eller urinblåsecancer). Om besvären förvärras eller kvarstår i mer än 6 månader ska läkare kontaktas för förnyad bedömning. Läs bipacksedeln noga innan användning. Marknadsförs av NaturaMed Pharma AB. Konsumentkontakt 054-52 25 40.