NaturaMed Pharma frågor och svar

 

Några av de vanligaste frågorna våra kunder ställer till oss:
 

Är det säkert att ta Omega-3?
Alla våra Omega-3-produkter produceras hos Pharmatech AS i Norge och tillverkas under sträng kvalitetskontroll. All produktion sker i enlighet med gällande lagstiftning och de strikta krav som livsmedelsverket ställer. Pharmatechs leverantörer av råvaror måste uppfylla ett EU-direktiv som innefattar kvalitetskrav avseende bland annat renhet, produktionsprocess, kylanläggningar i fiskebåtarna och frakt av råvaror.

Hur fungerar abonnemangstjänsten?
Om du är nöjd med produkten och vill fortsätta abonnemanget, får du regelbundna försändelser till ordinarie pris, direkt till din brevlåda innan föregående förpackning är tom.Det kostar ingenting att vara medlem hos oss, och du bestämmer själv när du vill ha en extra försändelse, flytta fram nästa försändelse eller stoppa abonnemanget.

Kan jag stoppa abonnemanget under en period?
Ja, du kan när som helst hoppa över en försändelse, flytta fram nästa försändelse eller stoppa abonnemanget. En uppsägning måste vara kundservice tillhanda senast 14 dagar innan nästa utskick. Ta kontakt med kundservice. 

Kan jag ångra köpet?
Ja, du kan ångra ditt köp inom 14 dagar efter du mottagit produkten. Förpackningen måste vara obruten när den returneras till oss, och du måste själv betala returporto. 

Hur betalar jag för varan?
Betalning sker i efterskott med faktura som följer med försändelsen. Om betalning sker på något annat sätt; uppge alltid referensnummer. För att undvika höga avgifter vid för sen betalning ber vi dig vänligen betala inom betalfristen. Vid utebliven betalning debiteras lagstadgad påminnelseavgift.

Var är produkten producerad?
När du väljer produkter från NaturaMed Pharma AB, kan du vara säker på att varje enskild produkt är framställd av råvaror av allra högsta kvalitet. All produktion av kosttillskott sker i Norge under sträng kvalitetskontroll. All produktion sker i enlighet med gällande lagstiftning och de strikta krav som livsmedelsverket ställer. Du kan därför lita på att alla produkter har en hög kvalitet. De flesta av våra produkter produceras hos Pharmatech AS i Fredrikstad, Norge som är en av Nordens ledande producenter av kosttillskott och naturpreparat.

Hur behandlas kundinformation?
Alla upplysningar bevaras i vår databas enligt gällande lagstiftning.

Hur beställer jag?
Du kan beställa direkt i vår webbutik. All information om våra produkter hittar du i menyn till vänster. Du kan också ta kontakt med kundservice. Våra kundkonsulenter har god kunskap om våra produkter, och kan hjälpa dig att välja det som är rätt för dig. Ta kontakt på telefon, fax eller e-post. Kontaktinformation hittar du under punkten ”Kontakt”.

Varför säljer ni endast direkt till konsumenter och inte butik?
Vi undviker fördyrande mellanled, och det är enkelt för konsumenten, som får varorna direkt hem i brevlådan. Abonnemangstjänsten gör det enkelt, tidsbesparande och inte minst billigare för kunden.

Reklamation/Retur
Skulle du ha mottagit en produkt som är skadad eller felexpedierad, ber vi dig vänligen skicka produkten i retur tillsammans med tillhörande faktura och orsak till retur.

Är produkterna testade på djur?
Inga av våra produkter är testade på djur.

Varifrån kommer råvarorna?
Merparten av råvarorna kommer från Norge, men kan även komma från andra delar av världen. Allt beror på tillgång och kvalitet.

Vem är NaturaMed Pharma?
NaturaMed Pharma är en av Nordens största leverantörer av kosttillskott i abonnemangsbaserade lösningar. Företaget grundades 1992 och ägs i dag av Volati. Vår vision är att vara ledande och trendsättande inom vår bransch, med särskilt fokus på försäljning av kosttillskott. Vi vill bidra till hälsa, sundhet och välbefinnande hos våra kunder, genom att erbjuda ett brett sortiment av högkvalitets hälsoprodukter, företrädesvis genom abonnemang. 

Hur ofta måste jag äta fisk för att täcka behovet av Omega-3?
Du rekommenderas att äta fet fisk 2-3 gånger i veckan för att täcka ditt behov av Omega-3.

Kan jag ta kosttillskott tillsammans med blodförtunnande läkemedel?
Tar du blodförtunnande mediciner måste du alltid rådgöra med din läkare om du vill börja med kosttillskott.

Ring oss gärna om du har andra frågor om kosttillskott.