Upplev Paris med NaturaMed PharmaLockar det med nya upplevelser utanför Sveriges gränser? Sedan 2007 har vi inbjudit utvalda kunder med på upplevelserika resor.


De senaste tio åren har tiotusentals av våra abonnenter varit med oss på resa. Vi har besökt både Venedig, Marche, Sardinien, Prag, Toscana, södra Italien och Costa Brava, och nu 2017 besöker vi Paris.
 

På dessa resor betalar vi flygresa tur/retur, busstransport mellan flygplats och hotell vid ankomst och avresa, skandinavisktalande guide och tre nätter på 3-stjärnigt hotell i delat dubbelrum. Du betalar endast flygplats- och administrationsavgift till staten. Annat datum, annan flygplats och extra bagage kan väljas mot en tilläggsavgift.


Vi samarbetar med World Visitor, som erbjuder ett varierat, frivilligt utflyktsprogram med duktiga guider. Här finns det något för alla smaker och möjligheter för många fina upplevelser. Återkopplingarna på resorna har varit överväldigande från första stund. Brev, vykort, e-post och telefonsamtal från nöjda deltagare motiverar oss att fortsätta hitta nya och spännande resmål.