showcase

Rosenrot Natural 

Rosenrot NATURAL är ett nyutvecklat och noggrant sammansatt kosttillskott, baserat på den renaste råvaran av rosenrot, och är dessutom berikad med ett mångfald av vitaminer och mineraler.

Energi
Saknar du energi i vardagen? Då kan Rosenrot NATURAL vara något för dig! Rosenrot NATURAL innehåller ett vitamin- och mineralkomplex. Vitamin C och koppar bidrar till kroppens normala energi-omsättning och B-vitaminer (B1, B2, B3, B5, B6 och B12) bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Prestation
Rosenrot bidrar till prestation. Växten har väldigt många goda egenskaper, men är kanske mest känd som ett afrodisiakum för att främja lusten hos kvinnor och män.

Immunförsvar
Rosenrot NATURAL innehåller ingredienser som är bra för immunförsvaret. Vitamin B6, B9, B12, C och D, samt koppar och zink bidrar till immunsystemets normala funktion. Dessutom bidrar koppar, vitamin B2, C och zink till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Koncentration
Rosenrot NATURAL är berikad med mineralen zink som bidrar till en normal kognitiv funktion. Med kognitiv funktion menas en persons förnuft och förmåga att tänka och resonera, inbegripet problemlösning, minne, koncentration, omdöme och språk.

Ja tack, jag vill ta del av abonnemangserbjudandet på Rosenrot NATURAL. Skicka mig 60 dagars förbrukning. Jag betalar endast 349 kr + 49 kr för porto och expedition.

  • 1 Få abonnemangspaketet med 60 dagars förbrukning av Rosenrot NATURAL, för endast 349 kr + 49 kr för porto och expedition.
  • 2Du är inte förpliktad att köpa något, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera ger du oss besked inom 2 veckor efter att du mottagit din försändelse. Du har 14 dagars retur-/ångerrätt, men måste själv betala returportot.
  • 3 Direkt hem i din brevlåda
    Du en ny leverans varannan månad med Rosenrot NATURAL. Förpackningen med 60 tabletter kostar endast 349 kr. 49 kr för porto och expedition tillkommer på alla försändelser.
  • 4 Alla abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fördelsprogram HÄLSA+. Erbjudandet gäller endast till personer över 18 år.