Fick energin tillbaka med D-Vitamine Extra

Med brist på energi, blev dagarna tunga. Trine Martinsen fick rådet av sin läkare att hon kunde ha gott av att bygga upp sitt immunförsvar. Ett tillskott med D-vitamin blev räddningen.

– Tack vare D-Vitamine Extra har jag fått tillbaka orken, säger Trine med ett leende, som känner att kosttillskottet från NaturaMed Pharma har gett henne ny energi.

D-Vitamine Extra förändrade vardagen

Det är inte länge sen hon var konstant trött och ur form. Vägen från kylskåpet till soffan var kort, och det blev allt mindre aktivitet.

– Allt blev fel! Jag vet så väl att jag mår bäst när jag tar hand om mig själv genom att ta promenader, träna och att vara aktiv. Men jag klarade inte av att komma igång.

När allt såg som mörkast ut, kom hon över D-Vitamine Extra och började att ta det dagligen.

– Efter bara 3-4 veckor märkte jag plötsligt att jag fick lust att göra något annat än att somna på soffan. Det blev lättare att gå upp på morgnarna och jag kände att jag fick en bra start på dagen. Jag har aldrig upplevt maken! Jag anade verkligen inte att brist på D-vitamin kunde utgöra en så stor skillnad.

Beställ D-Vitamine Extra til fast lågpris nu

För att göra det enkelt för dig att komma igång med att ta D-vitamin ger vi dig nu D-Vitamine Extra med vitamin D3, till ett fast lågpris på endast 69 kr per månad.

Som abonnent får du D-Vitamine Extra levererat var 4:e månad för endast 276 kr, så länge du själv önskar.

 • Innehåll

  Kosttillskott: D-Vitamine Extra

  Nettovikt 27 gram vid 60 tabletter

  Deklaration per 1 tablett och rekommenderat intag RDI

  Innehåll per dagsdos: 1 tablett

  Vitamin D10 μg (200*)

  *% av referensintag (RDI)

  Rekommenderat intag: 1 tablett dagligen

  Ingredienser: Maltodextrin, förtjockningsmedel (mikrokrystallinsk cellulosa), antiklumpningsmedel (siliciumdioxid), förtjockningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), kolekalsiferol (vitamin D3), ytbehandlingsmedel (hydroksypropylmetylcellulosa).

  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ja, tack! Jag vill ha D-Vitamine Extra till fast lågpris!
Ja, jag vill ta del av specialerbjudandet på D-Vitamine Extra till fast lågpris, endast 69 kr per månad. Som abonnent får jag D-Vitamine Extra levererat var 4:e månad för endast 276 kr, fraktfritt levererat, så länge jag själv vill. Det finns ingen bindningstid. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstförpackningen, men jag måste betala returportot själv. Returinstruktioner följer med i försändelsen.
Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis och är då med i dragningen av 10 000 kronor fyra gånger per år! Läs villkoren här

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.

Web levererat av SynsDu AS