Viktig information – de flesta nordbor får för lite vitamin K2!

Just nu har vi ett helt extraordinärt erbjudande på bästsäljaren K2 Extra.

Nu får du en unik möjlighet att bekanta dig med ett kosttillskott som innehåller viktiga ingredienser som kan hjälpa till att upprätthålla en bra och stark benbyggnad.

MÅNADENS HÄLSA+ ERBJUDANDE: Prova K2 Extra GRATIS i 2 månader. Just nu får du 3 mån. till priset av 1 mån. och vi bjuder på frakten!

K2 Extra innehåller både naturligt vitamin K2 i form av Mena Q7 ™ och hälsomyndigheternas rekommenderade dagliga dos av vitamin D (D3), samt ett unikt kalciumkomplex. Denna unika kombination ger ett värdefullt tillskott av verkningsämnen som effektivt kan bidra till att göra skelettet både starkare och mer flexibelt.

För att du ska få uppleva hur bra K2 Extra är, ger vi dig hela två månaders förbrukning gratis, genom att skicka ett välkomstpaket med hela 3 månaders förbrukning som du får till priset av 1 månad! Du betalar endast 167 kronor för detta och sparar därmed hela 332 kronor. Vi bjuder till och med på frakten för att få det skickat hem till dig!

Erbjudandet är begränsat, men vi delar ut så långt lagret räcker. Efter cirka 3 månader får du en ny abonnemangsförsändelse, så länge du själv önskar, och det är ingen bindningstid.

 • Innehåll

  Kosttillskott: K2 Extra

  Nettovikt: 81g vid 90 tabletter

  Deklaration per 1-2 tabletter och rekommenderat intag RDI

  Kalcium200 mg (25*) / 400 mg (50*)
  Vitamin K290 μg (133,3**) / 180 μg (266,67**)
  Vitamin K110 μg (**) / 20 μg (**)
  Vitamin D310 μg (200*) / 20 μg (400*)

  *% av referensintag (RDI) **% av referensintag (RDI) for Vitamin K1 og K2

  Rekommenderat intag: 1-2 tabletter dagligen

  Ingredienser: Kalcium från mineraliserat sjögräs, kalsiumkarbonat (från koraller), fiskbenskalcium,
  förtjockningsmedel (cellulosa), antiklumpningsmedel (silisium dioksid, kalsiumfosfater), vitamin K2
  som menaquinone-7 (MenaQ7), förtjockningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), kolekalsiferol,
  fyllokinon, ytbehandlingsmedel (hydroksypropylmetylcellulosa), färgämne (titandioksid).

  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
  Förvaras utom räckhåll för små barn.

Prova GRATIS i 2 mån. Du får 3 mån. till priset av 1 mån. Fri frakt!

Ja tack, jag vill gärna få 3 månaders förbrukning av K2 Extra och betalar bara 167 kr för 1 månad, fraktfritt levererat. Det betyder att jag får 2 månaders förbrukning GRATIS. Därefter får jag en ny försändelse var 3:e månad för 499 kr + frakt 49 kr (167 kr/mån). Abonnemanget har ingen bindningstid och jag kan när som helst stoppa vidare försändelser. Erbjudandet gäller endast nya abonnenter på K2 Extra och personer över 18 år. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstförpackningen, men måste själv betala returfrakten. Returinstruktioner följer med i försändelsen. Kosttillskottet K2 Extra produceras i Norge och levereras av NaturaMed Pharma AB.
Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis och är då med i dragningen av 10 000 kronor fyra gånger per år! Läs villkoren här

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.