BÄSTSÄLJAREN mot magbesvär! Lectinect Mage har hjälpt norrmän i 15 år. Nu äntligen tillgänglig för svenska magar

Många kämpar med magbesvär, som lös mage, trög mage eller uppblåst mage. Det påverkar ofta vardagen och energin. Om det låter bekant så är du inte ensam om att känna så.

Lectinect Mage har varit en bästsäljare i 15 år. Det innehåller fläder för immunförsvaret och kalcium som bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Över 100 000 norrmän har provat Lectinect Mage. Feedbacken från användarna är mycket positiv, man har upplevt förbättringar inom följande huvudområden:

 • Hjälp mot magproblem
  som lös mage, trög mage och gasbildning
 • Stärkt immunförsvar
  användarna känner sig piggare och upplever mer sällan förkylningssymtom

Utvecklat i samarbete med professor i Bergen

Lectinect Mage har utvecklats i samarbete med professor emeritus Ian F. Pryme.

Under perioden 1992-2014 var han professor i biokemi och molekylärbiologi i Bergen, Norge. Från 2014 är han professor emeritus.

Lektiner från bl.a. fläder och deras effekt på immunförsvaret har varit ett av professor Prymes viktigaste forskningsområden. Han räknas bland Europas främsta forskare inom lektiner och har sedan 1994 varit medförfattare till 45 artiklar om lektiners betydelse för immunsystemets funktion.

Nöjda kunder – prova GRATIS* du också

Feedbacken från kunderna är mycket positiv. För att du själv ska få uppleva skillnaden ger vi dig nu de första 30 dagarnas förbrukning av Lectinect Mage GRATIS* – du betalar endast 79 kr i frakt för gratisprovet.

Lectinect mage kund

«Redan efter 3 dagar märkte jag skillnad! Jag är så otroligt glad över att Lectinect Mage finns, och har rekommenderat produkten till många!»

Eli Monsen

 

PS: Vi är säkra på att du också blir nöjd. Beställ 30 dagars GRATIS* förbrukning av bästsäljaren Lectinect Mage.

 • Innehåll

  Kosttillskott: Lectinect Mage

  30 tabletter/22 g

  Innehåll per dagsdos: 1 tablett

  Lectinect® koncentrat av fläderbär (Sambucus nigra)400 mg
  Kalcium120 mg (15%*)
  Vitamin A135 μg (17%*)

  * % av dagligt referensintag (DRI)

  Ingredienser: Lectinect® koncentrat av fläderbär (Sambucus nigra), kalcium (kalciumkarbonat), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), surhetsreglerande medel (citronsyra), klumpförebyggande medel (trikalciumfosfat), fuktighetsbevarande medel (magnesiumsalter av fettsyror), stabiliseringsmedel (kalciumklorid), konserveringsmedel (natriumbensoat och kaliumsorbat), vitamin A (retinylacetat).

  Användning: Normalt 1 tablett dagligen, sväljes med vatten. Kan vid behov ökas till 2 tabletter. Bör användas sammanhängande i minst 2 månader. Rekommenderad dos (max 2 tabletter) bör inte överskridas. Gravida och ammande bör innan användning konsultera läkare. Kosttillskott bör inte användas som en ersättning för en varierad kost. Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Ja tack! Jag vill gärna prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!
JA TACK! Jag vill gärna prova Lectinect Mage GRATIS* utan förpliktelser i 30 dagar. *Jag betalar endast 79 kr i frakt för gratisprovet. Därefter får jag försändelser var fjärde månad för endast 199 kr per månad inklusive fri frakt (totalt för fyra månader 796 kr). Abonnemanget har ingen bindningstid eller köpplikt och jag kan stoppa eller pausa abonnemanget precis som jag vill genom att meddela kundtjänst. Jag har 14 dagars ångerrätt från den dag jag mottar provpaketet.
Ja tack, jag vill bli PLUS-medlem gratis och är då med i dragningen av 10 000 kronor – vi drar 4 vinnare varje år! Läs villkoren här

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.

Web levererat av SynsDu AS