Besväras du av lindriga kramper och oroliga ben?

Då är du inte ensam! Besvären kan bero på brist på magnesium, ett av de mineraler flest har brist på. Symtom kan vara trötthet, muskelkramper, stelhet och dålig sömn.

Magnesium är ett viktigt mineral för att aktivera enzymer som krävs för i princip allt som händer i din kropp. Det får även dina muskler att slappna av vilket kan vara bra om du har svårt att sova eller lätt får kramp. Magnesium behöver tillföras från det vi äter och dricker, eftersom kroppen inte kan producera det på egen hand.

Kosttillskottet MagnesiMed kombinerar fem magnesiumföreningar i en enda formel, för maximalt och snabbt upptag i kroppen. Dessutom innehåller det vitaminerna C, B3 och B6, samt trollhassel, BioPerine® och selen, som hjälper till att förstärka och understödja magnesiumets många goda hälsofördelar. Många kämpar med magbesvär, som lös mage, trög mage eller uppblåst mage. Det påverkar ofta vardagen och energin. Om det låter bekant så är du inte ensam om att känna så.

Nöjda kunder – prova GRATIS* du också

MagnesiMed är kosttillskottet för dig som önskar energi och överskott i vardagen, friska muskler och inte minst en god sömn hela natten igenom.

Feedbacken från kunderna är mycket positiv. För att du själv ska få uppleva skillnaden ger vi dig nu de första 60 dagarnas förbrukning av MagnesiMed GRATIS – du betalar endast 79 kr i frakt för gratisprovet.

PS. Beställ nu och få en spännande överraskning i välkomstgåva.

«Jag tar MagnesiMed varje dag. Det är definitivt ett kosttillskott jag rekommenderar alla som vill upprätthålla en normal muskelfunktion.»

Per Erik Hedell, Karlstad
 • Innehåll

  Kosttillskott: MagnesiMed

  Nettovikt 80 g vid 120 kapslar.

  Deklaration per 2 kapslar och rekommenderat intag RDI

  Innehåll per dagsdos:  2 kapslar

  Innehåll per dagsdos:  2 kapslar

  Magnesiumkomplex250 mg (66,7*)
  Trollhassel200 mg
  Vitamin C80 mg (100*)
  Niacin (vitamin B3)10 mg NE (63*)
  Vitamin B61,4 mg (100*)
  Bioperine®, extrakt av svartpeppar1,5 mg
  Selen55 µg (100*)

  *% av referensintag, RDI

  Rekommenderat intag: 2 kapslar dagligen.

  Ingredienser: Magnesiumoxid, vegetabiliskt kapselskal (HPMC), magnesium bisglycinat-chelat, magnesiummalat, magnesiumcitrat, marint magnesium (-hydroxid), trollhassel (Hamamelis Virginiana), L-askorbinsyra, nikotinamid, förtjockningsmedel (cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), pyridoxinhydroklorid, Bioperine®-extrakt av svartpeppar (Piper Nigrum), magnesiumkarbonat, antiklumpmedel (kiseldioxid), natriumselenit, färgämne (titandioxid).

  Kosttillskottet bör inte ersätta en varierad kost. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

Ja tack! Jag vill gärna prova MagnesiMed GRATIS* i 60 dagar!
Ja tack, jag vill ta del av välkomsterbjudandet på MagnesiMed. *Skicka mig 60 dagars förbrukning GRATIS (endast frakt 79 kr). Dessutom får jag en spännande överraskning i välkomstgåva. Som abonnent får jag regelbundna leveranser var fjärde månad för 796 kr fraktfritt levererat, endast 199 kr/mån, så länge jag själv önskar. Abonnemanget har ingen bindningstid och jag kan stoppa eller pausa abonnemanget precis som jag vill genom att meddela kundtjänst. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstförpackningen, men måste själv betala returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen.
Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis och är då med i dragningen av 10 000 kronor fyra gånger per år! Läs villkoren här

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.

Web levererat av SynsDu AS