Välj OmegaMed Extra D+E för den bästa hälsovinsten!

Få fast lågpris på hela fem månaders förbrukning av OmegaMed Extra D+E för endast 119 kr per månad – portofritt levererat.

Beställ nu och få en professionell blodtrycksmätare i schweizisk toppkvalitet, med hela fem års garanti som välkomstgåva i första försändelsen.

❤️Du får förmodligen den bästa omega-3-produkten – producerad i Norge
❤️Du får 300 kapslar högkvalitativ omega-3 i en försändelse
❤️Du säkerställer ditt dagliga intag av omega-3, samt vitamin D+E
❤️Du får FAST LÅGPRIS, och fem månaders förbrukning av OmegaMed Extra D+E
❤️Du får ett väldigt gynnsamt månadspris – endast 119 kr per månad
❤️Du får fri frakt direkt hem till dig – inget porto
❤️Du får en exklusiv VÄLKOMSTGÅVA – en professionell blodtrycksmätare från välrenommerade Rossmax i Schweiz. Fem års garanti.

«Jag är riktigt dålig på att äta tillräckligt med fisk, men jag vet hur viktigt både omega-3 och vitamin D och E är för mig. När jag kan få allt detta i en och samma kapsel, så är det helt strålande!»

Tonje Svensøy

Få OmegaMed Extra D+E till fast lågpris du också! Beställer du nu, får du även den praktiska blodtrycksmätaren i välkomstgåva.

 • Innehåll

  Kosttillskott: OmegaMed Extra D+E

  Nettovikt 210 gram vid 300 kapslar

  Deklaration per 2 kapslar och rekommenderat intag RDI

  Innehåll per dygndos:
  Fiskolja1000 mg
  Varav:
  Omega-3650 mg
  -EPA (eikosapentaensyra)330 mg
  -DH A (dokosahexaensyra)220 mg
  Vitamin E12 mg (100%)*
  Vitamin D5 μg (100%)*

  * % av referensintag RDI

  Rekommenderat intag: 2 kapslar dagligen.

  Ingredienser: Fiskolja, gelatin, konsistensbevarande medel (glyserol), dl-alfa-tokoferol, retinyl palmitat, kolekalciferol.

  Kosttillskottet bör inte ersätta en varierad kost. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

Ja tack! Skicka mig OmegaMed Extra D+E till fast lågpris!
Ja tack, skicka mig välkomstförpackningen med den professionella blodtrycksmätaren och 5 månaders förbrukning av OmegaMed Extra D+E till fast lågpris, endast 119 kr per månad, totalt 595 kr portofritt levererat hem till mig. Som abonnent får jag OmegaMed Extra D+E levererat var 5:e månad till samma fasta lågpris, så länge jag själv önskar. Det är ingen bindningstid. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstförpackningen, men måste själv betala returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen. Erbjudandet gäller endast nya abonnenter på OmegaMed Extra D+E och personer över 18 år.
Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis och är då med i dragningen av 10 000 kronor fyra gånger per år! Läs villkoren här

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.

Web levererat av SynsDu AS