Få tillbaka nattsömnen med ProstarOn®

50 % av alla män över 60 år upplever åldersrelaterade problem med sin prostata och det blir bara värre med åldern! Har du problem med nattsömnen till följd av täta toalettbesök?

Väldigt många män upplever problem med urineringen och har problem med att sova på natten till följd av frekventa toalettbesök. Kosttillskottet ProstarOn® har utvecklats för dig som vill upprätthålla en sund prostata, och tusentals svenska män har glädje av ProstarOn® varje dag.

SPECIALERBJUDANDE: Just nu får du 30 dagars förbrukning av ProstarOn® helt GRATIS och fraktfritt levererat. Beställ nu och få en elegant klocka i välkomstgåva!

ProstarOn® produceras i Norge och innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser, bland annat linfrö som bidrar till en normal prostata hos vuxna män och reglering av hormonaktivitet – dessutom granatäpple, lykopen och bockhornsfrö, samt aktiva verkningsämnen från vitaminer och mineraler.

Denna unika kombination har visat sig kunna bidra till att upprätthålla en normal prostatafunktion, samtidigt som den är bra för urinvägarna.

 • Sov på nätterna istället för att gå på toaletten
 • Få tillbaka kraften i urinstrålen – undvik väntan
 • Bli kvitt efterdropp

Få en bättre nattsömn och en lättare vardag med ProstarOn® – gör som tusentals andra svenska män, prova ProstarOn® du också!

DIN GÅVA

 • Innehåll

  Kosttillskott: ProstarOn Natural

  Nettovikt 22,5 gram vid 30 tabletter

  Deklaration per 1 tablett och rekommenderat intag RDI

  Innehåll per dagsdos: 1 tablett
  Linfröextrakt250 mg
  -varav linfrölignan50 mg
  Granatäpple200 mg
  Fytosteroler (från tall)50 mg
  Bockhornsfrö50 mg
  Quercetin50 mg
  Rutin50 mg
  Zink10 mg (100*)
  Lykopen5 mg
  Vitamin B61,4 mg (100*)
  Folat200 μg (100*)
  Selen50 μg (91*)

  * % av referensintag RDI

  Rekommenderat intag: 1 tablett dagligen.

  Ingredienser: Linfröextrakt (Linum usitatissimum), granatäppleextrakt (Punica granatum), quercetin och rutin från bovete (Fagopyrum esculentum), förtjockningsmedel (mikrokrystallinsk cellulose), tallskottsextrakt (Pinus sylvestris), bockhornsfröextrakt (Foenigraeci semen), tomatextrakt (Lycopersicon esculentum), zinkcitrat, antiklumpningsmedel (kiseldioxid, trikalcium fosfat), fortjockningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), pyridoxinhydroklorid, folsyra, natriumselenitt, ytbehandlingsmedel (hydroksypropylmetylcellulose), färgämne (klorofyll).

  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ja tack! Jag vill gärna prova ProstarOn® GRATIS i 30 dagar!
GRATIS och fraktfritt levererat får jag hela 30 dagars förbrukning. Dessutom får jag en exklusiv klocka i välkomstgåva. Därefter får jag som abonnent en ny försändelse varannan månad för endast 398 kr, fraktfritt levererat. Abonnemanget har ingen bindningstid och jag kan när som helst meddela om jag inte vill ha mer. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstförpackningen, men måste själv betala returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen.
Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis och är då med i dragningen av 10 000 kronor fyra gånger per år! Läs villkoren här

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.

Web levererat av SynsDu AS