Vi inbjuder våra kunder till spännande resor

Ta med en vän och följ med på resa!

Frestar det med nya upplevelser utanför Sveriges gränser? Som kund hos oss, kan du följa med på resor till fantastiska destinationer. Vi bjuder dig och en vän på både på hotell, frukost och flyg tur/retur.

Sedan 2007 har över 70 000 av våra abonnenter varit med oss på resa. Vi har bl.a. besökt Venedig, Marché, Sardinien, Prag, Toscana, Paris, Kroatien och många andra vackra ställen. Varje år inbjuder vi utvalda kunder med på resa till nya och spännande destinationer. Har du fått en inbjudan från oss och vill komma med, så var snabb med att beställa. Det är ett begränsat antal platser, och vi har många resglada kunder.

Reis med Naturamed Pharma
Reis med Naturamed Pharma

Detta bjuder vi på

På dessa resor betalar vi flygresa tur/retur, busstransport mellan flygplats och hotell vid ankomst och avresa, skandinavisktalande guide och tre nätter på 3-stjärnigt hotell för dig och en vän. Ni betalar endast flygplats- och administrationsavgift. Eventuellt annat resedatum, annan flygplats och extra bagage kan väljas mot tillägg.

Möjlighet för guidade utflykter
Vi samarbetar med World Visitor, som erbjuder ett varierat utflyktsprogram med duktiga guider. Här finns det något för varje smak och möjlighet för många fina upplevelser i trygga omgivningar. Vi upplever att väldigt många uppskattar att få en extra inblick i platserna vi besöker genom hjälp av kunskapsrika guider.

Reis med Naturamed Pharma

Många resglada kunder

Återkopplingarna på dessa resor har varit överväldigande från första stund. Brev, vykort, e-post och telefonsamtal från nöjda deltagare motiverar oss att fortsätta och hitta nya, spännande resmål.

Nedan kan du möta några av våra kunder, som hade turen att hitta en inbjudan i brevlådan till en av våra många trevliga resor. De berättar lite om vad de tycker om att vara med oss på resa.

Låter det här frestande? Då måste du komma ihåg att hålla utkik i din brevlåda. Nästa gång kan det vara din tur att få en reseinbjudan från NaturaMed Pharma.

Reis med Naturamed Pharma

På den här resan kan vi slappna av och njuta

Vi har rest mycket i våra jobb tidigare, men ofta har det varit så hektiskt att det inte funnits någon tid att se sig omkring. Man har varit där, men ändå inte riktigt varit där. Därför är denna resa till Kroatien så oerhört härlig och annorlunda. Nu kan vi koppla av och vara närvarande och njuta av att få uppleva allt vi drömt om. Programmet är jättebra och guiden är så duktig!

Ellen Hertzberg och Trygve Bernhardsen
Kroatien och Montenegro 2018

Reis med Naturamed Pharma

Vi följer gärna med på flera resor med NaturaMed Pharma

Det är så trevligt att resa med NaturaMed Pharma. Vi har fått så många fina intryck efter fyra dagar i Paris. Vi har haft en skicklig guide som har visat oss så mycket av vad underbara Paris har att erbjuda, t.ex. Sacré-Cœur, Notre Dame och båttur på Seine. Absolut ALLT har varit bra. Vi kommer nog att följa med på fler resor om vi får chansen.

Anne Marie Rekdal och Else Huseby
Paris 2017

  • Direkt hem i brevlådan
  • 30 års erfarenhet och kunskap
  • Utvecklat och producerat i Norge
NaturaMed Pharma Kundeservice

Kundservice

054-52 25 40

Måndag – Fredag: 08.00-16.30

Til toppen