Kämpar du med att komma ihåg i vardagen? Nu är hjälpen här!

VitaSerin är speciellt utformad för dig som vill ta hand om ditt minne och din koncentrationsförmåga. Ger du hjärnan rätt bränsle, så fungerar du bättre.

I allt fler länder används nu succéprodukten VitaSerin av dem som vill stärka hjärnan. Beställ nu du också och få en överraskningsgåva som din hjärna kommer att uppskatta!

Minne och koncentration

Redan från 40 årsåldern upplever vi att hjärnan blir långsammare och ofta blir det värre ju äldre vi blir.

 • Glömmer du lätt namn eller avtalade möten?
 • Tappar du ofta bort dina glasögon eller mobiltelefon?
 • Har svårt att koncentrera dig ibland?

Dåligt minne och dålig koncentrationsförmåga kan vara tecken på att hjärnan saknar viktiga näringsämnen. Både minne och inlärning påverkas av vad vi äter. Om du ger hjärnan rätt bränsle fungerar du bättre. Därför har vi utvecklat det nya norskproducerade kosttillskottet VitaSerin, som är specifikt framtaget för dig som vill bevara ditt minne och din koncentration.

Speciellt utvecklat för hjärnan

VitaSerin är utvecklat speciellt för dig som vill ta hand om ditt minne och koncentrationsförmåga och är sammansatt av hela 8 noga utvalda verkningsämnen som stödjer hjärnans naturliga funktioner.

✔️ Den mycket omtalade aminosyran L-serin, som det är ett starkt växande intresse för världen över, samt koenzym Q-10.

✔️ Jod bidrar till normal kognitiv funktion, inklusive minne och koncentration

✔️Tiamin (B1), niacin (B3), folat (B9) och kobalamin (B12) bidrar till normal psykologisk funktion

✔️Tiamin (B1), niacin (B3), pyridoxin (B6) och kobalamin (B12) bidrar till nervsystemets normala funktion

✔️Niacin (B3), pyridoxin (B6), folat (B9) och kobalamin (B12) bidrar till att reducera trötthet och utmattning

Alla ingredienser är trygga, grundligt testade och har genomgått en strikt kontroll hos europeiska hälsomyndigheter.

I allt fler länder används nu VitaSerin av dem som vill stärka hjärnan.

Hemligheten L-serin

På den japanska ögruppen Okinawa blir många av invånarna upp till 110 år gamla, samtidigt som de håller sig exceptionellt friska både i kropp och själ. Det här har väckt ett stort intresse bland forskare hur dessa människor kan ha ett rikt liv i 100-110 år med både lång och korttidsminne intakt. Vad är hemligheten?

Svaren är både häpnadsväckande och spännande. Forskarna upptäckte nämligen att kosten på Okinawa är proppfylld av aminosyran L-serin! Bl.a. på grund av upptäckterna på Okinawa har L-serin den senaste tiden blivit föremål för allt mer intresse, och intaget på världsbasis har i det närmaste exploderat! Den norska vetenskapliga kommittén för livsmedel och miljö har därför undersökt L-serin närmare och drar slutsatsen att L-serin är säkert att ta som ett kosttillskott.

Berättelsen om människorna på Okinawa har också porträtterats i en svensk dokumentärfilm, som har visats på SVT.

Kundberättelser:

«Jag använder VitaSerin dagligen eftersom jag vill fungera bäst möjligt mentalt i vardagen, både nu och i framtiden. Det är självklart viktigt för mig att fungera på jobbet, men också viktigt att fungera i vardagen med familj och vänner. Jag vill kunna fortsätta med allt som ger livet mening. Fortsätta arbeta så länge som möjligt, resa, njuta av skog och mark, åka på motorcykelturer och leva livet fullt ut. Med VitaSerin känner jag mig mindre glömsk. Det fungerar för mig och jag kan tryggt rekommendera det till alla som vill ta hand om hjärnan.»

Asle Eide

 

«Jag märker att jag är mycket mer noggrann sen jag började med VitaSerin. Tidigare kunde jag glömma att kontrollera att jag hade stängt av ugnen eller låst ytterdörren och tvätten kunde bli liggande i tvättmaskinen eftersom jag glömde att ta ur den. Så är det inte längre! Dessutom har jag blivit bättre på att komma ihåg namn. Jag är övertygad om att VitaSerin spelar en viktig roll i allt detta»

Kirsten Astrid Nielsen

Prova GRATIS nu – endast 49 kr i frakt!

Vi vill att så många som möjligt ska få uppleva VitaSerins fantastiska egenskaper, och just därför låter vi dig nu få prova i 30 dagar helt GRATIS – endast 49 kr i frakt. Därefter får du en ny fraktfri abonnemangsleverans var tredje månad för endast 567 kr (endast 189 kr per månad), så länge du själv vill. Det är ingen bindningstid.

Prova VitaSerin för minne och koncentration GRATIS i 30 dagar – endast 49 kr i frakt.

PS: Beställ nu och få en överraskningsgåva som din hjärna kommer att uppskatta!

 • Innehåll
  Kosttillskott: VitaSerin Nettovikt 54 g vid 90 kapslar Deklaration per 1 kapsel.
  Innhold:
  L-serin400 mg
  Koenzym Q-1010 mg
  Vitamin B122,5 μg (100%)
  Folsyra400 μg (200%)
  Jod150 μg (100%)
  Vitamin B62,1 mg (150%)
  Vitamin B11,2 mg (109%)
  Vitamin B38 mg (50%)
  *% av referensintag Rekommenderat intag: 1 kapsel dagligen. Ingredienser: L-serin, kapselhölje (gelatin, färgämne (titandioxid, briljantblått)), förtjockningsmedel (cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), antiklumpmedel (kalciumfosfater, kiseldioxid), koenzym Q-10 (ubiquinon), niacin, pyridoxinhydroklorid, tiaminhydroklorid, Quetrefolic® glukosamin salt, kalumjodid, metylkobalamin. Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Ja tack! Jag vill prova VitaSerin GRATIS* i 30 dagar!
*Ja tack, skicka mig 30 dagars förbrukning för 0 kr + frakt 49 kr. Tillsammans med välkomstförpackningen får jag också en spännande överraskningsgåva. Därefter får jag, så länge jag själv önskar, en ny abonnemangsförsändelse var 3:e månad för endast 189 kr per månad (totalt 567 kr), fraktfritt levererat. Abonnemanget har ingen bindningstid, och jag kan när som helst stoppa vidare försändelser. Jag har 14 dagars ångerrätt på välkomstförpackningen, men måste själv betala returportot. Returinstruktioner följer med i försändelsen. 18-årsgräns. Kosttillskottet VitaSerin produceras i Norge och levereras av NaturaMed Pharma AB.
Ja tack, jag vill bli HÄLSA+ medlem gratis och är då med i dragningen av 10 000 kronor – vi drar 4 vinnare varje år! Läs villkoren här

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.

Web levererat av SynsDu AS